GKS Katowice (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Fishbone
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 28
Kibicuję: GKS Katowice

Post autor: Fishbone » 14 gru 2006, 22:46

Nie wiem jaka kwota, ale jak na 3 ligę jest potężny, jeżeli awansujemy do II ligi spokojnie nie zbankrutujemy :wink: Żaden piłkarz nie odszedł, ponieważ dobrze się czuje w GieKSie a pieniądze są regularnie wypłacane z premiami.

Jak donosi dzisiejsza prasa na liście życzeń wiceprezesa Górnika Zabrze Jana Cieślika znalazło się kilku piłkarzy z niższych lig. Wśród nich wymieniani są grający w GKS Krzysztof Markowski i Hubert Jaromin.

- W tej chwili nie ma dla nas żadnego tematu, bowiem nikt z Górnika się do nas nie zgłaszał. Poza tym obaj piłkarze są związani z GKS długotemrinowymi umowami - wyjaśnił wiceprezes GKS Paweł Stolarczyk.

Górnik Zabrze na półmetku rozgrywek Orange Ekstraklasy zajmuje zagrożone spadkiem piętnaste miejsce, mając na swoim koncie zaledwie 12 punktów.

Według mnie są to tylko pogłoski. Trener Motyka wcześniej mówił, że sprowadzi do Górnika naszego napastnika Sebastiana Gielzę ale się zdziwił. W GKS-e każdy piłkarz czuje się doskonale i jedynie o czym myślą to 2 liga. W GKS-e piłkarze mają podpisane po 2 i 4 letnie kontrakty, więc nie wiem czy Górnik byłby skłonny kupić naszego zawodnika.

Wróć do „Polska”