Okaże sie zaraz ze bedziemy dyskutowaćo tym ze długie włosy przeszkadzają w grze
Ramos jest jaki jest nie jest genialnym obrońcą ( jak narazie) ale na pewno gra lepiej jak w zeszłym sezonie i na pewno nie powinnien grać na środku jak coś to z konieczności.
Lepszą pozycją dla Sergio jest zdecydowanie prawa strona obrony. Wystraczy oglądnąć mecze Ramosa na środku a na boku.
Wg. mnie Ramos na prawy bok i kropka (zresztą Capello to dobrze widzi)
Barzagli nie dla Realu i tyle ja go nie chce i myśle ze nikt rozsądny go nie ściagnie zapraszam inne klubu do jego zakupu (Milan, Juve, Inter)
Koniec eksperymentów pora na graczy sprawdzonych w La Liga bądz grających w podobnej lidze (np. holenderska)
RealFan pisze:Czyli El Pipita już oficjalnie w Realu
Ok, interesowawało sie nim kilka klubów Real był najkonkretniejszy.
Dostanie po pierwsze czas
Po drugie ja bym go wypożyczył do np. Villarealu niech sobie chłopak pogra troche w La Liga.
Po trzecie cena jako że to Real Madryt chciał go kupić dość duuża 13mln euro za 19 latka 12meczów - 5 goli w River hmmm
Ogladając retransmijse meczu Castilli musze powiedzieć ze zachwycił mnie pewien gracz mianowicie Alberto Bueno też 19 latek, podobna pozycja podobne predyspozycje ciekawe czyja kariera sie rozwinie lepiej
A moze kiedyś w lepszych czasach to duet Higuain-Bueno bedzie duetem napastników Realu MAdryt