Liga Mistrzów (zbiorczy)

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post autor: czeher » 15 gru 2006, 13:44

A mnie tam rozczarowalo to losowanie :!: Liczylem na jakies hiciory a tu takie odgrzewane kotlety - na onecie juz zapowiedzieli hity Real - Bayern (wg mnie zaden hit - moze kilka lat temu ale teraz :roll: :roll: )
ALbo Barcelona - Liverpool - owszem ciekawy mecz ale czy az taki hit :think:
Jedynienie jaki mecz przypadl mi do gustu to Roma - lYon - i oczywisice francuzi graja dalej - nie wiedze innej opcji :!:

Ale teraz pokolei :arrow:
FC Porto (Portugalia) - Chelsea Londyn (Anglia)
Lekko odgrzewane spotkanie z sprzed 2sezonow ale interesujace na linii Mourinho - Porto - wydaje sie ze bez problemu Chelsea przejdzie rywala

Celtic Glasgow (Szkocja) - AC Milan (Włochy)
Milan ma wielkiego fuksa, po raz kolejny trafil na najlatwiejszego rywala :!: Najpierw bardzo slaba grupa a teraz znowu latwy przeciwnik - do tej pory opatrznosc po ich stronie :!: Chociaz jezeli nic sie nie zmieni to nawet ten slaby rywal moze pokrzyzowac szyki :!:

PSV Eindhoven (Holandia) - Arsenal Londyn (Anglia)
:twisted: Nie zgadzam sie aby Arsenal dobrze trafil :!: Tu rowniez odgrzewane spotkanie z sprzed 2sezonow, keidy to PSV za Guusa przegralo w Anglii po swojaku a potem chyba wygralo :think: Tak czy owak ja kibicuje Holedra i stawiam wlasnie na nich :D

OSC Lille (Francja) - Manchester United (Anglia)
Kolejne "deja vu" - zobaczymy cyz tym razem beda remisowe pojedynki, bo jednak Lille do wygodnych rpzeciwnikow nie nalezy :!:

AS Roma (Włochy) - Olympique Lyon (Francja)
LYON :!: :smoke:

FC Barcelona (Hiszpania) - Liverpool FC (Anglia)
Pamietam kilka sezonow temu jak grali - Dudzio w bramce i Rivaldo przepieknie przymierzyl :P Barca ograla rywala jak chciala w grupie
Jendak Barcelona :!:

Real Madryt (Hiszpania) - Bayern Monachium (Niemcy)
No i znowu spotkanie z historia, kilka lat temu naprawde emocjonujace spotkanie ale teraz - mysle ze bedzie to jedne z nudniejszych meczy :!: Stawiam na Real bo jednak Bayern ma chyba najslabsza dryzune od lat

Inter Mediolan (Włochy) - Valencia CF (Hiszpania)
Pamietam ten emcz w ktorym to Valencia miala ogromna przewage jednak gola nie potrafila zdobyc :!: Wtedy zdaje sie Toldo sie wkurzyl i dusil kolege z zespolu :P
Trudno wskazac faworyta [/b]

Wróć do „Puchary Europejskie”