Miłość

Awatar użytkownika
Goguś
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post autor: Goguś » 15 gru 2006, 23:53

pietrek861 pisze:Goguś
i co chcesz do końca życia być sam?a może wynika to z jakichś Twoich dotychczasowych doświadczeń? zawiodła Cie jakas laska, to od razu stwierdzasz, że już nigdy żadnej nie pokochasz...
Goguś pisze:z babami są same problemy, kłótnie i zamieszanie
wiadomo każda sytuacja ma swoje plusy i minusy, ale życie polega na tym żeby dostrzegać tylko te pierwsze. Prawdziwa miłość naprawde istnieje i nie powinny jej przesłonić ani praca ani pieniądze ani etc.
Nigdy z nikim nie chodziłem wiec nie miałem się jak zawieść, nie chodziłem m.in. dlatego że:

- Nie wierzę w miłość
- nie mam zamiaru spełniac wszystkich kobiecych życzeń które na etapie chodzenia wrecz wymuszaja na nas niektóre rzeczy/zachowania. I zapamietajcie sobie - nie odprowadzę Was jeżeli nie mam po drodzę, nie będe Wam usługiwał w żadnym sensie tego słowa, mamy równouprawnienie
- jestem skończonym hamem, dzięki temu tak lubicie moje teksty, przez to mało która jest zainteresowana, a ja naprawde nie mogę się opanować. Gdy pytasz mnie jak wyglądasz a wygladasz okropnie to nie będe wmawiał Ci że jest inaczej.
- nie potafie być cały czas miły, jakkolwiek bym się starał w końcu nie wytrzymam.
- teraz w typie dziewczyn jest pedałek (pffu, metroseksualista) z włosami na żel, wosk i lakier jednocześnie. Do tego czuły i delikatny. A ja nie mam jak postawić tej łysej pały chociażby na wodę, o czułości nie wspominająć

Przyznaje, nie mam w rodzinie przykładów do naśladowania, Wujek - kawaler, Dziadkowie - niby małżeństwo ale jak to tak ma wyglądać to ja dziękuje, matka - rozwód po pół roku, brat - wytrzymał z żoną rok, nieoficjalnie bodajże miesiąc

Wróć do „Hyde Park”