Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
vakabayashi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post autor: vakabayashi » 16 gru 2006, 0:15

Gomez pisze:Daniel Van Buyten jest jednym z najlepszych zawodnikow Bayernu w tym sezonie, transfer w 99% udany, obecnie jest najpewniejszym naszym obroncom
Aha ok, uprzedzalem że nie mialalem styczności z Bundesligą :P
No to Daniel poprzepycha sie zapewne z Ronaldo :wink: Zobaczymy który da rade, ale patrząc na Belga to kawał faceta :!:

olson pisze:Jak dobrze kojarze w '75 w CL Bayern z Realem nie gral

Chodzi o puchar europy z sezonu 1975/76 takie info wywnioskowałem z Realmadrid.com ale i ja i oni sie mogą mylić :oops:
olson pisze:vakabayashi troche widac, ze juz nie masz stycznosci z Bundesliga

Miałem bundeslige gdy polsat dawał jej mecze, teraz ich nie ma ja nie mam polsatu i wiedzy też nie a jakoś tak nie za często na kicker.de wchodze poczytać a i DSF bundesliga aktuell nie mam czasu oglądać. Stąd zaznaczałęm ze moje koemnty to przypuszczenia są jedynie 8)

A tak offtopic to niemcy świetnie (chyba ze anglicy jeszcze) obsługe ich rodzimej ligi chodzi mi o ilość programów newsów w tv. sam DSF chyba ma z 5 programów w tym jeden niedzielny naprawde dobrej rzetelnej dyskusji o piłce m.in z udziałem Udo Lattka, poza tym codziennie coś w charakterze wiadomości z ligi i to nie 10min ale 45-do godziny.
Jak to sie ma do innych lig :?: czy włosi hiszpanie też tak działają z programami pytam z ciekawości :?: (anglicy chyba podobnie atakuja newsami)

RealFan jasne wiem,ale z rkoeman`em cieżko walczyć dłuuuga dyskusja :P

RealFan pisze:W niedizelę gramy z Espanyolem i mecz z Sevillą przestanie być wspominany (chyba ).
Ja powiem szczerze sie tego meczu obawiam, nie wiem czemu :?

Wróć do „Hiszpania”