Aha ok, uprzedzalem że nie mialalem styczności z BundesligąGomez pisze:Daniel Van Buyten jest jednym z najlepszych zawodnikow Bayernu w tym sezonie, transfer w 99% udany, obecnie jest najpewniejszym naszym obroncom
No to Daniel poprzepycha sie zapewne z Ronaldo
olson pisze:Jak dobrze kojarze w '75 w CL Bayern z Realem nie gral
Chodzi o puchar europy z sezonu 1975/76 takie info wywnioskowałem z Realmadrid.com ale i ja i oni sie mogą mylić
olson pisze:vakabayashi troche widac, ze juz nie masz stycznosci z Bundesliga
Miałem bundeslige gdy polsat dawał jej mecze, teraz ich nie ma ja nie mam polsatu i wiedzy też nie a jakoś tak nie za często na kicker.de wchodze poczytać a i DSF bundesliga aktuell nie mam czasu oglądać. Stąd zaznaczałęm ze moje koemnty to przypuszczenia są jedynie
A tak offtopic to niemcy świetnie (chyba ze anglicy jeszcze) obsługe ich rodzimej ligi chodzi mi o ilość programów newsów w tv. sam DSF chyba ma z 5 programów w tym jeden niedzielny naprawde dobrej rzetelnej dyskusji o piłce m.in z udziałem Udo Lattka, poza tym codziennie coś w charakterze wiadomości z ligi i to nie 10min ale 45-do godziny.
Jak to sie ma do innych lig
RealFan jasne wiem,ale z rkoeman`em cieżko walczyć dłuuuga dyskusja
Ja powiem szczerze sie tego meczu obawiam, nie wiem czemuRealFan pisze:W niedizelę gramy z Espanyolem i mecz z Sevillą przestanie być wspominany (chyba ).