o kutwa tak to czytam i mysle sobie czy ja przypadkiem podswiadomie nie jestem posiadaczem konta "Gogus"Goguś pisze:- Nie wierzę w miłość
- nie mam zamiaru spełniac wszystkich kobiecych życzeń które na etapie chodzenia wrecz wymuszaja na nas niektóre rzeczy/zachowania. I zapamietajcie sobie - nie odprowadzę Was jeżeli nie mam po drodzę, nie będe Wam usługiwał w żadnym sensie tego słowa, mamy równouprawnienie
- jestem skończonym hamem, dzięki temu tak lubicie moje teksty, przez to mało która jest zainteresowana, a ja naprawde nie mogę się opanować. Gdy pytasz mnie jak wyglądasz a wygladasz okropnie to nie będe wmawiał Ci że jest inaczej.
- nie potafie być cały czas miły, jakkolwiek bym się starał w końcu nie wytrzymam.
- teraz w typie dziewczyn jest pedałek (pffu, metroseksualista) z włosami na żel, wosk i lakier jednocześnie. Do tego czuły i delikatny. A ja nie mam jak postawić tej łysej pały chociażby na wodę, o czułości nie wspominająć
Gdyz wszytsko co jest zawarte w zacytowanym fragmencie rownie dobrze ja moge napisac
o cholera ja tezpietrek861 pisze:na razie panowie, ide spac bo na uczelnie wyruszam rano
Ja torche zmodyfikowalem i zamiast kota mam psaGoguś pisze:Albo będe kontynuował tradycje Jarosława K., już nawet znalazłem kota.