Asteniu pisze:Co do czasow kiedy gral Eto'o w Mallorce. Jak widac strzelaj on wtedy porownywalna ilosc goli co Torres, a Mallorca dysponowala wtedy podobnym skladem, wystarczy popatrzec sobie na miejsca ktore zajmowaly obie ekipy.
Asteniu pisze:Tak tak juz zrozumialem, takiego kopacza jak Torres jest wstyd poruwnywac do alfy i omegi pilkarskiego Eto'o. Tylko powiedzcie mi jedno, to czeemu we wczesniejszych sezonach, zanim Eto'o trafil do Barcelony byl zawsze w klasyfikacji strzelcow za Torresem ?
No nie wiem w koncu jak było. Odwracasz kota ogonem. Co wtedy takze Eto'o mial lepszych zawodnikow podajacych, a Torresowi nikt nie potrafil podac prostopadłej.
Powiedz jakie masz argumenty za swoja teoria, bo co do gry w powietrzu wielu sie zgodzi. Jednak podania kreatywnosc(tu die licza asysty), w Ateltico moze Fernando kreuje, ale chyba tylko siebie. O dryblingu wiekszosc sie wypowiedziała.
Wytłumacz mi, dlaczego Torres ma tylo 5 bramek przy 4 Eto'o gdzie Kamerunczyk juz sporo pauzuje. Co taki kreator, drybler potrafi strzelic zaledwie jedna bramke wiecej od zawodnika, kotry zorobil to w miesiac.