Atletico Madryt (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Asteniu
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 6

Post autor: Asteniu » 17 gru 2006, 22:10

Real Fan to co napislem to byl przyklad na to ze kazdy moze sobie dle swojego uznania. Nie uwazam ze Torres jest lepszy we wszystkim, bo nie jest. Uwazam tylko ze jest lepszym napastnikiem. Co do tego ze sie nie spelnil, spokojnie on ma dopiero 22 lata i jeszcze jestem pewien ze pokaze na co go stac.

Co do argumentow to ja moge swoje mowic ile chce, a wy i tak zawsze zaczniecie wysuwac swoje, czyli liczby ktor ponoc nie klamia, i ja z tytm nie wygram, bo nie mam szans. Jednak kazda proba obalenia w jakikolwiek sposob waszych argumentow konczy sie na negacji mojich. Mozemy tak w kolko, przez nastepnych 100 stron dyskutowac ktory jest lepszy, jednak nikt tu nikogo chyba nie przekona, a wrecz jestem tego pewien. Przkonac moga tylko zawodicy robiac to na boisku.

Dlatego uwazam ze warto zakonczyc ta dyskusje, bo chyba nie ma on wiekszego sensu i zmierza do nikad. Ja bede pisal ze jest lepszy, a wy ze jest gorszy. Jestem przekonany ze gdyby Torres mial takich pomocnikow jak Deco, Iniesta, Xavi i Ronadinho to strzelalby przynajmniej tyle goli co Samuel, a raczej wiecej. Bo z tej czworki graczy, kazdy jest lepszy od najbardziej kreatywnego pomocnika w Atleitco.

Nie wiem czy moze podswiadomie piszecie tak o Torresie dla tego ze wam tyle bramek nastrzelal, tego nie wiem i nie chce zebyscie teraz mi nawet na to odpowiadali, bo to nie bedzie mialo sensu.

Pozdrawiam

Wróć do „Hiszpania”