Atletico Madryt (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post autor: Jarzinho » 17 gru 2006, 22:19

Asteniu pisze:Nie wiem czy moze podswiadomie piszecie tak o Torresie dla tego ze wam tyle bramek nastrzelal, tego nie wiem i nie chce zebyscie teraz mi nawet na to odpowiadali, bo to nie bedzie mialo sensu.
:P
Asteniu pisze:Co do argumentow to ja moge swoje mowic ile chce, a wy i tak zawsze zaczniecie wysuwac swoje, czyli liczby ktor ponoc nie klamia, i ja z tytm nie wygram, bo nie mam szans. Jednak kazda proba obalenia w jakikolwiek sposob waszych argumentow konczy sie na negacji mojich. Mozemy tak w kolko, przez nastepnych 100 stron dyskutowac ktory jest lepszy, jednak nikt tu nikogo chyba nie przekona, a wrecz jestem tego pewien. Przkonac moga tylko zawodicy robiac to na boisku.
Jednak przegladam cała ta dyskusje i ty nie podałes zadnego argumentu dotyczacego tego, ze Torres jest w jakims elemencie lepszy, nawet nie podałes ile bramek strzelil głowa, zeby porownac ich gre w powietrzu. Podałes argument, ze ma swietne "plecy", a w Mallorce Eto'o strzelał mniej od Fernando, co okazłao sie klamstwem :roll: To był jedyny argument, ktory pokazał, ze nawet tutaj sie mylisz. Moze kłamie.
Moze naprawde podałbys jakis konkretny argument...

Wróć do „Hiszpania”