Atletico Madryt (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Asteniu
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 7

Post autor: Asteniu » 17 gru 2006, 22:41

To bylo klamstwem ??? W pierwszej lidze strzelil wiecej bramek w czasie kiedy Eto'o gral w Mallorce, tutaj liczby nie klamia wiec nie wiem czy masz problemy w liczeniu, czy prubujesz mi wmowic ze strzelil mniej. Chyba ze bierzesz sezon 2000/2001 gdzie Torres mial 16 lat pod uwage.
Gra w powietrzu, mi nawet nei chodzi o strzelanie bramek glowa, tylko o walke w powietrzu, gdzie Torres prezentuje sie znakomicie, wystarczy ze obejrzycie jakis mecz Atletico, np. dzisiejszy z Getafe.

Piszecie ze jest znacznie wyzszy od Eto'o, a okazuje sie ze nieznacznie. Moze ja sie was zapytam jakie macie argumenty na to ze Et'o jest szybszy i ma lepszy drybling ??? Bo ja tez sie nie doszukalem jakich kolwiek argumetnow z waszej strony przemawiajacych za Eto'o oprucz/na zasadzie, "bo jest lepszy".

Nie iwem czy wam sie wydaje ze napsatnik to tylko bramki. Niby sie ich rozlicza z tego, ale napastnik musz potrafic przytrzymac pilke, przeszkadzac w rozegraniu itd.
Niggaz pisze:A ja zadam pytanie od innej strony. Czy istnieje w ogóle taka możliwość (czytaj. co musiałby robić Eto'o), abyś przyznał, że jest on zawodnikiem lepszym od Torresa Łypiący
Oczywiscie, wystarczy ze zancznie grac lepiej niz Torres. :D [/quote]

Wróć do „Hiszpania”