Atletico Madryt (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Asteniu
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post autor: Asteniu » 18 gru 2006, 0:44

No tak tak ty RealFan chyba jako jedyny, pisales ze jest troche lepszy Eto'o, bo reszta nie znalazla lepszej cechy u Torresa w porownaniu z Eto'o. Ale chyba przyznasz ze Barcelona ma nadal lepsza i bardziej kreatywna pomoc od Atletico.

Jarzinho chodzi o prostopadle pilki miedzy ostatnich obroncow, tak zeby mogl wyjsc sam na sam z bramkarzem, a nie takie ze podadza mu, a przed nim bedzie jeszcze 3 obroncow. Pamietasz mecz z 2004-2005, Barcelona - Atletico. Pamietasz bramki podania ??? O takie cos mi chodzilo, w tym sezonie w Atletico nikt tak nei potrafi podac.

Nie wiem czego nie mozesz rozszyfrowac. To bardzo proste. Po prostu zle napisalem, pomylilem sie, mialem napisac co innego, mialem uzuc innych slow i zamiast napisac strzelil wiecej bramek, to napisalem ze w kazdym sezonie strzelil wiecej bramek. Az tak trudno to zrozumiec, wiem wiem u ludzi nie omylnych takich jak ty trudno o zrozumienie.

Dobra ja tez juz koncze ta dyskujse bo nie ma sensu. A wiesz co ja dzisaj zauwazylem. Ze trzy krotnie Manich przed pole karnym mogl poodac do Torresa, ktory byl sam i nie pilnowany i mogl wyjsc sam na sam z bramkarzem, jednak Maniche zdecydowal sie trzy razy na strzal z dystansu.

Pozdrawiam i dobranoc

Wróć do „Hiszpania”