Wasze prywatne typy

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post autor: czeher » 18 gru 2006, 16:18

Yukasz pisze:Czeher pomarudzisz trochę nad moimi typami:
jak tam chcesz :twisted:
Yukasz pisze:Pilsen Istanbul - RheinEnergy Cologne 1

trudno tutaj dosuzkiwac sie jakies niespodzianki :!:

Yukasz pisze:Le Mans - Prokom Trefl Sopot 1
Tu chyba sam wiesz jak jest - Prokom - masa kontuzji wiec jakos nie widze szans na korzytsny wynik (chociaz moze byc jak z Anwilem :maruda: :lol2: )
Poza tym prokom ma wyrazne problemy z wygrywaniem na wyjazdach :!: baa wogole z wygrywaniem, przeciez ostatnio przegrali wygrany mecz

Yukasz pisze:Olympiakos Piraeus - Skipper Bologna 1
Grecy powinni zrehabilitowac sie za porazke w Hiszpani - tylko jedno ale jaka Bolognie zobaczymy :think:
Yukasz pisze:Wurth Roma - Olimpija Ljubljana 1
Maccabi Tel Aviv - Partizan Belgrade 1
tu sie nie wypowiem, jednoznacnzie - bo wg mnie moze byc roznie - Maccabi mnie nie przekonuje w tym roku
Yukasz pisze:Lubisz kupę brać do ręki Question
jezlei tydzien temu cos zabrali powinni jutro oddac :lol:
Yukasz pisze:Reflektujesz :?:
a zone ma ladna :?: :think:
Czyli mam rozumiec ze zagra w srode :?:

Yukasz pisze:A poza tym bilans z Torino to 5 zwycięstw i jeden remis Exclamation Więc czemu taka passa miałaby być przerwana akurat teraz gdy ostatni mecz pokazał że nie jest tak źle jak się wszystkim wydaje Question
Tylko Torino ostatnio w niezlej dyspozycji :!: Nie przwegrali od kilkudobrych meczy (5-6) a jeszcze dluzej na wlasnych smieciach zdaje sie :!: Jednak za Rzymianami przemawia statystyka oraz mecz Lazio - Inter - moim zdaniem Inter straci pkt :!: wiec dobra okazja dla Romy do zmiejszenia dystansu :!:

Wróć do „Bukmacherka”