oraz ateniu i kilka innych osob. dam wam doskonala rade. nie wspominajcie o czym o czym nie macie pojecia. mam przypomniec jak gra i jakie gole strzela eto'o? jak i gdzie porusza sie po boisku? jakie ma zadania i jak sie z nich wywiazuje?Marcio13 pisze:Ja uważam, że Torres jest lepszy, "el nino" jest bardziej wszechstronnym piłkarzem, Eto'o tylko czycha na podania Deco, Ronaldinho, czy Messiego i dokłada nogę, zaś Fernando musi pomagać swoim kolegom z tyłu, czasami nawet się bierze za rozgrywanie piłki. A tak wogółe to że Eto'o strzela więcej bramek nie oznacza, że jest lepszym piłkarzem.
el nino to jak na razie jedynie talent. ktory byc moze nigdy sie nie rozwinie. eto'o zas to uksztaltowany pilkarz bijacy hiszpana na glowe w kazdym elemencie gry.
nie dosc ze samuel gral lepiej to ma wiecej goli, wiecej asyst i lepsza skutecznosc podan. zdobywa gole zarowno z daleka jak i bliska, obiema nogami i glowa.
jako ze dosc mocno sie ubawilem czytajac teorie rodem z bajek prosze o udowodnienie i argumentacje w czym torres jest lepszy od eto'o i dlaczego. licze na konkretne przyklady, na statystyki i porownanie gry obu pilkarzy i zespolow.
bo mam wrazenie ze czytam wypowiedzi ludzi nie majacych pojecia na ten temat - czyli tak zwanych ignorantow
ps - torres w 14 meczach strzelil 5 goli w tym 4 z karnych. eto'o 4 w 4 spotkaniach. obaj maja po 2 asysty na koncie
juz samo sprawdzenie wynikow chocby w tym sezonie wraz z analiza gry obu pilkarzy powinno wystarczyc. ale mam wrazenie ze nie wystarczy i zaraz przeczytam cos o 'wlasnym zdaniu' ktore pozwala wam tak uwazac
dawno nie czytalem tak duzego zbioru nieprawdziwych faktow