Atletico Madryt (zbiorczy)

Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post autor: rkoeman » 18 gru 2006, 17:30

Marcio13 pisze:Ja uważam, że Torres jest lepszy, "el nino" jest bardziej wszechstronnym piłkarzem, Eto'o tylko czycha na podania Deco, Ronaldinho, czy Messiego i dokłada nogę, zaś Fernando musi pomagać swoim kolegom z tyłu, czasami nawet się bierze za rozgrywanie piłki. A tak wogółe to że Eto'o strzela więcej bramek nie oznacza, że jest lepszym piłkarzem.
oraz ateniu i kilka innych osob. dam wam doskonala rade. nie wspominajcie o czym o czym nie macie pojecia. mam przypomniec jak gra i jakie gole strzela eto'o? jak i gdzie porusza sie po boisku? jakie ma zadania i jak sie z nich wywiazuje?

el nino to jak na razie jedynie talent. ktory byc moze nigdy sie nie rozwinie. eto'o zas to uksztaltowany pilkarz bijacy hiszpana na glowe w kazdym elemencie gry.

nie dosc ze samuel gral lepiej to ma wiecej goli, wiecej asyst i lepsza skutecznosc podan. zdobywa gole zarowno z daleka jak i bliska, obiema nogami i glowa.

jako ze dosc mocno sie ubawilem czytajac teorie rodem z bajek prosze o udowodnienie i argumentacje w czym torres jest lepszy od eto'o i dlaczego. licze na konkretne przyklady, na statystyki i porownanie gry obu pilkarzy i zespolow.

bo mam wrazenie ze czytam wypowiedzi ludzi nie majacych pojecia na ten temat - czyli tak zwanych ignorantow

ps - torres w 14 meczach strzelil 5 goli w tym 4 z karnych. eto'o 4 w 4 spotkaniach. obaj maja po 2 asysty na koncie

juz samo sprawdzenie wynikow chocby w tym sezonie wraz z analiza gry obu pilkarzy powinno wystarczyc. ale mam wrazenie ze nie wystarczy i zaraz przeczytam cos o 'wlasnym zdaniu' ktore pozwala wam tak uwazac

dawno nie czytalem tak duzego zbioru nieprawdziwych faktow

Wróć do „Hiszpania”