Kibice, ultras, oprawa meczowa

Awatar użytkownika
RzuR
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post autor: RzuR » 18 gru 2006, 21:19

Pamietam raz na Slasku jak bural do mnie sie dziadzia ze stojac zaslaniam mu boisko a ja mu powiedzialem ze mlyn nie jest dla prezesow i nie ruszy dupe na 1 sektor.
super-prawdziwy z ciebie kibic..:)co tam kolesie którzy zapewne ogladali Śląsk jeszcze gdy ciebie na świecie nie było-a siedza na drętwych sektorach dla"prezesów"..nie drą ryja przez cały mecz przecież tylko przez 30 minut klaskają a następne 90 siedzą jak to zgrabnie całkiem napisałeś..jak rozumiem krzesełka u was są muczos wygodne skoro siedzi sie na nich nawet po zakończeniu spotkania przez tak długi czas... :/

jak dla mnie-to piłka nożna jest dla kibiców-wszystkich...nie tylko dla pijanych małolatów w dresach którzy na stadion przychodza tylko sobie pokrzyczec troszkę,potem cos rozpirzprzyc na miescie ewentualnie i czują sie hoolsami prawdziwymi...jak dla mnie to w polsce jest moze 10 ekip które naprawde mogą szczycic sie mianem konkretnych-to tak na marginesie...ja jestem za stadionem na którym jest miejsce dla wszystkich-i dla tych którzy przychodza spokojnie obejrzec mecz,i dla tych którzy chca bawic sie w oprawy i dla tych którzy dla swojego klubu potrafią zrobic...bardzo wiele-mowiac oglednie i nie wdajac sie w szczegoly...ale akcje ze jeden drugiemu przeszkadza w odbiorze sa jak dla mnie mocno z dupy wyjete...a szczycenie sie nimi na forum nie robi ci kolego jakiegos szczegolnego wejscia bo userem jestes swieżym niczym serek almette jak widze...

Wróć do „Polska”