super-prawdziwy z ciebie kibic..:)co tam kolesie którzy zapewne ogladali Śląsk jeszcze gdy ciebie na świecie nie było-a siedza na drętwych sektorach dla"prezesów"..nie drą ryja przez cały mecz przecież tylko przez 30 minut klaskają a następne 90 siedzą jak to zgrabnie całkiem napisałeś..jak rozumiem krzesełka u was są muczos wygodne skoro siedzi sie na nich nawet po zakończeniu spotkania przez tak długi czas...Pamietam raz na Slasku jak bural do mnie sie dziadzia ze stojac zaslaniam mu boisko a ja mu powiedzialem ze mlyn nie jest dla prezesow i nie ruszy dupe na 1 sektor.
jak dla mnie-to piłka nożna jest dla kibiców-wszystkich...nie tylko dla pijanych małolatów w dresach którzy na stadion przychodza tylko sobie pokrzyczec troszkę,potem cos rozpirzprzyc na miescie ewentualnie i czują sie hoolsami prawdziwymi...jak dla mnie to w polsce jest moze 10 ekip które naprawde mogą szczycic sie mianem konkretnych-to tak na marginesie...ja jestem za stadionem na którym jest miejsce dla wszystkich-i dla tych którzy przychodza spokojnie obejrzec mecz,i dla tych którzy chca bawic sie w oprawy i dla tych którzy dla swojego klubu potrafią zrobic...bardzo wiele-mowiac oglednie i nie wdajac sie w szczegoly...ale akcje ze jeden drugiemu przeszkadza w odbiorze sa jak dla mnie mocno z dupy wyjete...a szczycenie sie nimi na forum nie robi ci kolego jakiegos szczegolnego wejscia bo userem jestes swieżym niczym serek almette jak widze...