No wlasnie to samo chcialem napisac, ze jednak Hiszpania ma trudniejszych rywali w Europie niz Kamerun w Afryce, dodajac to ze jednak Hiszpania ma lepszych pomocnikow to wychodzi gdzies na remis, choc nie wiem jakbylo w przypadku Eto'o, czy tak samo mial ze jego pierwszych 10-15 wystepow wchodzil z lawki na gora pol godzinny, zrezta to nie wazne.Jarzinho pisze:
O to chodzi, ze w Kamerunie Eto'o takze strzela bramki, mimo, ze nie ma przeciez tam takich "pleców" jak torres w reprezentacji Hiszpanii. Chyba nie powiesz mi, ze Kamerun ma w drugiej lini zwodnikow pokroju Xaviego, Xabiego, Albeldy, Reyesa itp. Oni juz napewno potrafia zagrac prostopadłe podanie. Widzisz Czarna Perła strzela neizaleznei gdzie gra czy w słabszej od Atletico Mallorce czy słabszym od HiszpaniiKAmerunie, a skutecznosc prawie ta sama.
Don Juan pisze:Liczyłem z tymi procentami bo nienawidze matematyki i mi wyszło, że 34% bramek strzelonych przez Barce strzelił Eto'o, a 29% bramek Atletico należało do Torresa więc Asteniu będziesz musiał przyznać, że Eto'o pod względem skuteczności jest lepszy od Torresa.
Czekaj sam to przelicze i wtedy jezeli okaze sie ze masz racje przyzna, ze jest bardziej skuteczny
roeman pisze: jako ze dosc mocno sie ubawilem czytajac teorie rodem z bajek prosze o udowodnienie i argumentacje w czym torres jest lepszy od eto'o i dlaczego. licze na konkretne przyklady, na statystyki i porownanie gry obu pilkarzy i zespolow.
Wszytko masz w powyzszych postach, sa statystyki ktore jednak przemawiaja za Eto'o , masz porownania dwoch zawodnikow i ich klubow.
Miale juz nic nie pisal na temat, ale ech...