Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
vakabayashi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post autor: vakabayashi » 19 gru 2006, 23:35

Sprawa wygladała tak ze ponoć hiszpanscy dziennikarze zarejstrowali rozmowę Diarry i Cassano po meczu Espanyolu w którym obaj nie zgrali.

Cassano zapytał sie Diarry dlaczego nie grał a malijczyk powiedzieł że nie wiem potem zaś powiedział ze "ciągle tylko ty (cassano) i ja (diarra)" co mialo niby znaczyć ze grają bardzo rzadko .

Słowa Diarry mnie kompletnie zaskoczyły :shock: o co mu chodzi przecież grał prawie kazdy mecz do czasu kontuzji może ktoś nie zrozumiał jego słów akurat po hiszpansku nie umie mówić, a nie wieze ze antonio zna francuski

W dodatku konferencja gdzie Capello mówi ze "Diarra zagrał w 16 meczach i powinien sie zamknąć" też mnie zszokowały

Widać kto miesza w drużynie nie tyle Capello co Cassano. ale dlaczego Diarra przecież on akurat grał w prawie 80% meczy. Przecież mógł to być Beckham ten co narzeka :?

Dziwna sytuacja cholernie dziwna. W składzie obaj sie nie znalezli, oficjalnie kontuzja (są na liscie kontuzjowanych która idze do związku)a nie oficjalnie.

rkoeman pisze:nie bo dziennikarze widzieli cala akcje na treningu i delikatna pyskowke diarry z capello
o tym nie słyszałem, gdzie to wyczytałes :?: jeśli mozesz podaj linka nawet na hiszpanskiej stronie.

Jutro mecz bez historii Real musi pojechać Recreativo i to zrobi

Wróć do „Hiszpania”