NBA...

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post autor: Yukasz » 20 gru 2006, 0:47

Denver Nuggets wygrali wyścig po Allena Iversona. W zamian do Sixers przekazano Andre Millera, Joe Smitha i dwa wybory w pierwszej rundzie draftu 2007.
Szczerze mówiąc to jestem tym transferem zawiedziony bo miałem nadzieję że Iverson przejdzie do Minnesoty :twisted: Jak się okazało tak się nie stało i teraz mam nadzieję że Garnett odejdzie z Wilków. Przynajmniej ja tak bym postąpił bo na wilki występ tej drużyny w tym sezonie się nie zanosi. A co do Denver to jestem ciekawy jak będzie układała się współpraca pomiędzy Anthonym i Iversonem właśnie. Szkoda że kontuzjowany do końca sezonu jest Kenyon Martin bo z nim mogliby trochę namieszac. Ale skoro go ściągają to wszystkie strony łącznie z Anthonym musiałby zgodzic się na jakąś role w drużynie więc powinni dac radę i grac jeszcze lepiej niz obecnie. Natomiast Philadelphia wg mnie tylko traci na tej wymianie, no bo kim w porównaniu do jednego z lepszych strzelców ligi jest Andre Miller i jak się okazuje wielki niewypał Joe Smith oraz te dwa wybory w drafcie. Jednak właśnie to dzięki tym dwóm przyszłym grajkom będzie można jakoś zapomniec o dotychczasowym liderze bo z byych graczy Denver jak nic nie było tak nic już w tej lidze nie będzie. Tylko trzeba mie jeszcze nosa do wyborów :roll: Pamięta ktoś jakich zawodników w ostatnich latach wybierała Philla :?:[/url]

Wróć do „Inne sporty”