Juventus cz.2 (zbiorczy)

Awatar użytkownika
RzuR
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post autor: RzuR » 20 gru 2006, 11:12

w zasadzie nie bola mnie specjalnie komentarze ze byly zlodziej bedzie zawsze podejrzanym-bo to naturalne...osobiscie powiem szczerze-Juve zasluzylo na te kare,bylem ustatysfakcjonowany gdy ja dostalo-i moge chodzic z podniesiona glowa gdyz moj klub zostal surowo ukarany za swoje grzechy i w pewnym sensie je odkupil...znacznie gorzej czulbym sie na miejscu kibicow pozostalych umoczonych klubow bo mialbym poczucie ze wciaz chodze brudny...wiem ze wielkie "uuufff" gdy okazalo sie ze Milan,Viola,Lazio zostaja w Serie A to byl glos kibicow tych druzyn w Polsce..mialem szczescie byc w ten czas we Wloszech i slyszalem komentarze zwyklych tifo-to skandal ze Juventus przyjal cala wine a pozostalym nic sie nie dzieje...ale to juz nie jest za bardzo moja broszka,wszyscy sa usatysfakcjonowani-kibice pozostalych umoczonych jak i ja-bo czuje ze uczynilismy co zlego i zostalismy za to ukarani..rzeklem
Nie to niemozliwe zeby Juve znowu mialo sedziow bo jak?? to musial byc jednostkowy wypadek.
nie przesadzaj tak bylo od lat
bardziej natomiast mnie frapuje fakt ze uzywanie maja tego typu forumowe gwiazdy jak Totik,dumnie noszace 5 WP zapewne za podobne swiatle komentarze i sianie napiec...niestety jest to wliczone w funkcjonowanie forum jak rowniez w sytuacje z Nostra Bella Signiora...

[/code]

Wróć do „Włochy”