zeby daleko pamiecia nie szukac to w zeszym sezonie widzialem osobicie ze 3 mecze Juve (a ogladlaem wszytko na C+ z Juve) kiedy wynik byl ewidentnie przekrecony pod Juve slyszlaem o jescze kilku. Jakos o bledach przeciwko Juve nic nie bylo i nie bylo afer na cale Wlochy. Ale pewnie biedne Juve bylo przesladowane i niewinna ofiara i takze za to sa teraz w B. Ale wcale nikt o tym tutaj nie zaczynaj dyskusji.Teraz to pewnie nikt nie pamieta, niepodyktowanych karnych dla Juve w ostatnich meczach. No tak, bo sedzia sie pomylil na korzysc Juve, co jest rzecza niedopuszczalna!
I nie piszczie o napinach bo sami zaczyncie. Ktos wkleil linka ze byl walek w golu pod Juve (bo moze nie bylo co ?) a Wy sie bulwersujecie
Przeciez napisalem ze nie wierze w to ze Juve dalej ma sedziow w B
kolego ja nie przekrecam twojej ksywki wiec badz tez mily. Co do bycia gwiazda pierwsze slysze ale dziekuje za komplement choc nie czuje sie w takiej roli dobrze. Co do napinki na forum to przejzyj moje posty i znajdz gdzie sie napinam to pogadamyRzuR pisze: bardziej natomiast mnie frapuje fakt ze uzywanie maja tego typu forumowe gwiazdy jak Totik,dumnie noszace 5 WP zapewne za podobne swiatle komentarze i sianie napiec..
z Wami to chyba sie nie da normalnie podyskutowac co ?
POZDRO
czyli był wałek, ale niechcacy ?