prawda

Awatar użytkownika
nerwowy
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

prawda

Post autor: nerwowy » 20 gru 2006, 18:36

nerwowy pisze:Nie rozumiem, co po raz kolejny moderator M. P. dostrzega w moim tekscie ? Tym razem nie spodobalo mu sie moje okreslenie "dzieciaczki", ktore uzylem w dodatku w cudzyslowiu, aby podkreslic, iz to przenosnia, czy tez metafora, jak kto woli. Doprawdy nie rozumiem jego postepowania. Poza tym z opoznieniem zostalo napisane uzasadnienie do przydzielenia tych WP przez moderatora M. P. Po czym moglem przeczytac, iz juz wczesniej rzekomo moderator M. P. sugerowal innym userom, iz uzycie podobnego slownictwa bedzie karane. Wyraznie widac, ze zostalo stworzone przez niego alibi do przyznania mi tych 2 WP. Swiadczy chocby o tym moj post, w ktorym chcialem sie dowiedziec za co wlasciwie dostalem te ostrzezenia, a odpowiedz dostalem dopiero pozniej i sprawe wedlug mnie w sposob sztuczny naciagnieto. To dziwne, ze nagle pod newsem, pt. "Nie chciałbym grać ze Scudetto na piersi koszulki Interu" znalazly sie te intepretacje M. P., ktore staraja sie przedstawic ta sprawe wyraznie na jego korzysc. Mam nadzieje, ze sprawa zostanie w sposob uczciwy zbadana przez innych moderatorow tej strony.
Niggaz pisze:Ostrzeżenie jak widzisz zostały jednak zdjęte. Część grona moderatorskiego podjęła decyzję, że Twoja wypowiedź nie kwalifikowała się do wręczenia dwóch ostrzeżeń. To by było chyba na tyle.
Sprawa jest przedstawiona czarno na bialym i widac wyraznie, iz potwierdziliscie moja niewinnosc. Niestety nagle z niewiadomych mi przyczyn postanowiliscie cofnac swoja decyzje. Wczoraj chcialem sie dowiedziec od moderatorow skad ta nagla zmiana decyzji z ich strony. Postanowili sie usprawiedliwic tym, iz dostalem te 2 pierwsze WP za cos zupelnie innego, ale nie pamietaja juz pod ktorym newsem konkretnie, a prawdopodobnie przydzielila mi je Agnieszka. Dzisiaj zapytalem Agnieszki, czy to prawda, ze przydzielila mi 2 pierwsze ostrzezenia, czemu jednak stanowczo zaprzeczyla. W kazdym razie jeden z moderatorow twierdzi, ze dowody na to, iz te ostrzezenia byly za cos zupelnie innego powinny znajdowac sie na mojej skrzynce pocztowej, bo informacja kiedy i za jakie przewinienie zostalo przyznane ostrzezenie wlasnie tam sie pojawia. Postanowilem to sprawdzic i rzeczywiscie tak sie zlozylo, iz zachowalem na poczcie te wiadomosci. Wszystkie WP przyznane byly za to samo przez ta sama osobe i jak potwierdzili powyzej sami moderatorzy byly one niesluszne, gdyz moja wypowiedz nie kwalifikowala sie do przyznania dwoch ostrzezen. Ja walcze wylacznie o sprawiedliwosc, a mam wrazenie, ze mimo ewidentnych dwowodow w tej sprawie ktos nie chce przyznac sie do bledu. Tak, czy inaczej prawdy nie oszukacie, a ta wyraznie potwierdza moja racje.

Wróć do „Wracając Do Meritum”