Po pierwsze drogi Lakierze nie wiesz jak było. Na pewno nie tak jak pisze nerwowy. Po drugie temat Ostrzeżenia - komentarze powinien obejmować tylko zainteresowanych wiec nie Ciebie. Za niedługo to wyboldujemy, bo nerwowy nam zarzuca, że straszymy go clonerem.
Powiem szczerze, że w tych dniach byłem nieobecny na forum, ale z braku innych modów na stronie odpowiem zainteresowanemu. Z mojej wiedzy wynika, że dostałeś 2WP za prowokacje w strone kibiców Interu. Prawdopodobnie od Agnieszki, lecz niestety Aga nie podpisała się. Fakt popełniła bład, ale zasadniczo moderacja nie nalezy do jej obowiazków wiec mogła o tym zapomnieć. Natomiast nie wiem co wywnioskowałes sobie z prywatnej rozmowy z Agnieszką gdyz nie miałem do niej dostępu. Śledzac twoja twórczośc mozna z cała pewnościa stwierdzic, że znowu cos równie zagmatwanego i nierzeczywistego jak rzekomy system Morattiego, który lansujesz w komentarzach z zapałem godnym podziwu. Te 2WP które Ci usuneliśmy były za zupełnie inny komentarz i zostały przyznane zbyt pochopnie do czego się przyznaliśmny. Więcej grzechów nie pamiętam, a sprawe uważam za zamknieta.
Z powazaniem.