Atletico Madryt (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Asteniu
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post autor: Asteniu » 20 gru 2006, 23:44

rkoeman pisze:roeman? a kto to?
A ateniu to kto to ???
rkoeman pisze: czekam na odpowiedzi kibicow atletico madryt i dowod dlaczego torres jest lepszy od eto'o. czekam na opisanie (najlepiej) wszystkich goli strzelonych przez obu pilkarzy (zapewniam ze da sie to zrobic - ja wszystkie gole eto'o w barcelonie mam i moge opisac - bo ponoc przyklada tylko stope). czekam na dokladna analize taktyki obu druzyn ze szczegolnym uwzgledniem gry torresa i samuela.
To moze jak jestes taki wszech wiedzacy scharakteryzujesz gre Atletico i ich taktyke oraz znaczenie w druznie Torresa i jego gre ???
???
Garcia pisze:Torres ma wielki talent. I to niewątpliwe. Jednak jakiekolwiek porównywanie go w tej chwili do Eto'o to w ogromna pomyłka. Hiszpan już od 2 sezonów gra słabo - co prawda ma przebłyski, jednak patrząc w kontekście całego sezonu (najgorsze są mecze z Realem :roll: nie wiem jak można nie strzelać z takich pozycji) to przegrywa z Samuelem w każdej dziedzinie - i w grze głową, i w grze nogami (Kameruńczyk gra świetnie obiema), i w szybkości. I nie ma co tutaj mówić, o różnicy klas obu klubów, bo Sami, w Mallorce potrafił strzelić 18 goli w lidze. A to nie lada wyczyn. Więc kibice Atletico nie mają żadnych podstaw aby próbować udowodnić, ze Hiszpan jest lepszy. Za Eto'o przemawiają statystyki. A to najczęściej jest kluczowe.
Od dwoch sezonow gra slabo ??? Czy ty ogladasz jakeis mecze Ateltico, czy tylko patrzycsz na livescore czy strzelil bramke czy nie ???

Na pewno Torres gra lepiej w powietrzu od Eto'o, i nie chodzi mi tu tylko o strzelanie bramek z glowki. A Torres nie gra obiema nogami swietnie ??? Potrafi tak samo uderzyc prawa jak i lewa noga. Szybkosc, tu nie chce sie spierac kto jest szybszy bo to mozna byloby tylko sprawdzic jezeli zmierzyli by sie na jakims dystansie, ( ponoc najszybszym pilkarze w PD jest Luis Perea ) jednak chodzi mi o przyszpieszenie, a tu mimo iz Kamerunczyk potrafi sie zebrac bardzo szybko, to jednak ogladajac ich gre widze ze Torres potrafi to zrobic szybciej.

A to ze Eto'o w Mallorce potrafil strzelic 18 bramke, to dla tego ze mial za plecami Ibagaze :P

Pozdrawiam

Wróć do „Hiszpania”