A ateniu to kto to ???rkoeman pisze:roeman? a kto to?
To moze jak jestes taki wszech wiedzacy scharakteryzujesz gre Atletico i ich taktyke oraz znaczenie w druznie Torresa i jego gre ???rkoeman pisze: czekam na odpowiedzi kibicow atletico madryt i dowod dlaczego torres jest lepszy od eto'o. czekam na opisanie (najlepiej) wszystkich goli strzelonych przez obu pilkarzy (zapewniam ze da sie to zrobic - ja wszystkie gole eto'o w barcelonie mam i moge opisac - bo ponoc przyklada tylko stope). czekam na dokladna analize taktyki obu druzyn ze szczegolnym uwzgledniem gry torresa i samuela.
???
Od dwoch sezonow gra slabo ??? Czy ty ogladasz jakeis mecze Ateltico, czy tylko patrzycsz na livescore czy strzelil bramke czy nie ???Garcia pisze:Torres ma wielki talent. I to niewątpliwe. Jednak jakiekolwiek porównywanie go w tej chwili do Eto'o to w ogromna pomyłka. Hiszpan już od 2 sezonów gra słabo - co prawda ma przebłyski, jednak patrząc w kontekście całego sezonu (najgorsze są mecze z Realemnie wiem jak można nie strzelać z takich pozycji) to przegrywa z Samuelem w każdej dziedzinie - i w grze głową, i w grze nogami (Kameruńczyk gra świetnie obiema), i w szybkości. I nie ma co tutaj mówić, o różnicy klas obu klubów, bo Sami, w Mallorce potrafił strzelić 18 goli w lidze. A to nie lada wyczyn. Więc kibice Atletico nie mają żadnych podstaw aby próbować udowodnić, ze Hiszpan jest lepszy. Za Eto'o przemawiają statystyki. A to najczęściej jest kluczowe.
Na pewno Torres gra lepiej w powietrzu od Eto'o, i nie chodzi mi tu tylko o strzelanie bramek z glowki. A Torres nie gra obiema nogami swietnie ??? Potrafi tak samo uderzyc prawa jak i lewa noga. Szybkosc, tu nie chce sie spierac kto jest szybszy bo to mozna byloby tylko sprawdzic jezeli zmierzyli by sie na jakims dystansie, ( ponoc najszybszym pilkarze w PD jest Luis Perea ) jednak chodzi mi o przyszpieszenie, a tu mimo iz Kamerunczyk potrafi sie zebrac bardzo szybko, to jednak ogladajac ich gre widze ze Torres potrafi to zrobic szybciej.
A to ze Eto'o w Mallorce potrafil strzelic 18 bramke, to dla tego ze mial za plecami Ibagaze
Pozdrawiam