2 WP

Awatar użytkownika
nerwowy
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

2 WP

Post autor: nerwowy » 21 gru 2006, 0:05

cloner pisze:nerwowy - udajesz debila czy nim jestes ? [lepiej nie odpowiadaj] :rotfl:

Nie potrafisz zrozumiec, ze zostalo Ci zdjete ostrzezenie nr 3 i ostrzezenie nr 4 :!: Czyli łącznie 2 WP :!: Dlatego zamiast 4WP, masz tylko 2WP na koncie :!: To o tych ostrzezeniach pisal wczesniej Niggaz :!:

Do niektorych, to trzeba jak do dzieci w przedszkolu. Tylko, ze dzieci zrozumia, bo sa małe i wierza na slowo. A tutaj nadal nie ma poprawy.
O ile mi sie dobrze przypomina to niedawno dostalem ostrzezenie za zdanie blizniaczo podobne do tego clonera w pierwszym fragmencie jego tekstu. Wedlug mnie sytuacja przedstawia sie tak, ze z nieskrywanym entuzjazmem przyjeliscie negatywna opinie skierowana pod moim adresem. Inaczej bylaby reakcja, jesli oczywiscie traktujecie wszystkich jednakowa miara w co jednak smiem watpic w tym przypadku. Stad moje zdanie o napuszczaniu, czy tez szczuciu mnie przy pomocy takze innych userow. Oczywiscie nie twierdze, iz cloner robil to calkowicie swiadomie, ale ze to wam kompletnie nie przeszkadzalo. Tylko to fieldy.

Natomiast szczegolny mankament w mysleniu clonera polega na tym, ze zostal wprowadzony w blad, czy tez zle interpretuje pewne fakty. Jeszcze raz powtarzam, iz moje wszystkie 4 ostrzezenia dotyczyly jednego przewinienia, za ktore de facto zostalem uniewinniony. Swiadcza o tym przede wszystkim informacje wyslane na moja skrzynke pocztowa przez serwis pilka.pl, z ktorych janso wynika, iz kazde 4 WP bylo kara za to samo. Nie jak twierdzi cloner, ze 2 WP zostaly slusznie usuniete, bo ukarany bylem wlasciwie, ale dwukrotnie za to samo. Czy tez nie jak twierdza moderatorzy, iz ukarali mnie za przewinienie, ktorego nie popelnilem, bo zostalo przez nich wymyslone dopiero wczoraj. W jednym jednak sie zgodze cloner, ze niektorym trzeba tlumaczyc wszystko, jak dzieciom w przedszkolu, a i tak nadal nie potrafia tego zrozumiec. Oczywiscie nie chodzi mi koniecznie o ciebie.

W kazdym razie fieldy wyglada mi to bardziej na oszustwo roku moderatorow, anizeli moja banialuke roku.
Babel pisze:Po pierwsze drogi Lakierze nie wiesz jak było. Na pewno nie tak jak pisze nerwowy. Po drugie temat Ostrzeżenia - komentarze powinien obejmować tylko zainteresowanych wiec nie Ciebie. Za niedługo to wyboldujemy, bo nerwowy nam zarzuca, że straszymy go clonerem.

Oczywiscie drogi Bablu niewazne, jak bylo, ale najwazniejsze, ze nie bylo tak, jak pisze nerwowy, choc to wlasnie nerwowy posiada dowody, a wy nie posiadacie zadnych poza tymi wymyslonymi przez siebie. Alez ja nie zarzucam wam tego, ze dopuszczacie innych do dyskusji w przykladowo mojej sprawie, ale zarzucam wam to, iz nie panujecie nad dyskusja. Konkretnie chodzi o to, ze swoim zwolennikom pozwalacie na wiele, a wobec przeciwnikow dopuszczacie sie licznych naduzyc z oszczerstwami wlacznie.
Babel pisze:Powiem szczerze, że w tych dniach byłem nieobecny na forum, ale z braku innych modów na stronie odpowiem zainteresowanemu. Z mojej wiedzy wynika, że dostałeś 2WP za prowokacje w strone kibiców Interu. Prawdopodobnie od Agnieszki, lecz niestety Aga nie podpisała się. Fakt popełniła bład, ale zasadniczo moderacja nie nalezy do jej obowiazków wiec mogła o tym zapomnieć. Natomiast nie wiem co wywnioskowałes sobie z prywatnej rozmowy z Agnieszką gdyz nie miałem do niej dostępu. Śledzac twoja twórczośc mozna z cała pewnościa stwierdzic, że znowu cos równie zagmatwanego i nierzeczywistego jak rzekomy system Morattiego, który lansujesz w komentarzach z zapałem godnym podziwu. Te 2WP które Ci usuneliśmy były za zupełnie inny komentarz i zostały przyznane zbyt pochopnie do czego się przyznaliśmny. Więcej grzechów nie pamiętam, a sprawe uważam za zamknieta.
Cos dziwnym trafem prawie zadnego moderatora nie bylo w owym czasie na forum, kazdy nie pamieta dokladnie, jak to bylo, ale wszyscy wiedza najlepiej co sie wydarzylo. Nie inaczej jest z Bablem. W kazdym razie odpowiem na twoje wymysly odnosnie mojej sprawy i twojej wiedzy. Nie dostalem zadnych 2 WP za prowokacje w strone kibicow Interu, bo nic takiego nie mialo miejsca. Jezeli dopuscilbym sie takiego przewnienia to dostalbym odpowiednia informacje na poczte albo widoczne byloby to w temacie "ostrzezenia - gdzie, kiedy i za co", sam rowniez widzialbym owe miejsce, gdyz zawsze przegladam na wszelki wypadek wszystkie swoje komentarze i posty, aby uniknac takich sytuacji. Nic takiego nie mialo miejsca. Zreszta mozemy spokojnie zapytac o zdanie Agnieszki w tym wzgledzie. Mi napisala w prywatnej rozmowie, ze nie przyznala dla mnie zadnych ostrzezen. Niech panna Agnieszka odpowie uczciwie wszystkim zainteresowanym na to pytanie, bo ktos stara sie na sile wproawadzic innych userow w blad. Jezeli zgadzasz sie rowniez Babel, ze nieslusznie zostaly mi przyznane 2 WP za sprawe z "dzieciaczkami" i ja mam potwierdzenie tego, ze kolejne 2 WP zostaly przyznane ponownie za to samo to sprawa wydaje sie ewidentnie jasna, a nie wiedziec czemu staracie sie mi na sile dorobic jakies zarzuty. Co gorsze nawet nie potraficie mi wskazac, w ktorym miejscu zostalo przeze mnie popelnione to przewinienie ukarane tymi 2 WP. To oczywiste, ze nie trzeba zadac sobie wiele trudu, aby sfabrykowac takie zarzuty, ale po co wam to. Wszystkie posty i komentarze, ktore w owym czasie pisalem i przegladalem byly czyste, wiec nie wmawiajcie mi, ze nagle naleza mi sie za cos 2 WP. Czy wam przypadkiem nie zalezy tylko na tym, aby mnie troche podreczyc ?

Wróć do „Wracając Do Meritum”