Miłość

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2187
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Post autor: futbolowa » 21 gru 2006, 11:30

Goguś pisze:Uważam że z babami są same problemy, kłótnie i zamieszanie.
Phi :P
Impertynent jeden :ban: :mrgreen:
guru pisze:Chlopie. Kupisz pare rozyczek, podlizesz sie i prawie ja masz
Na szczęście niektóre cenią się wyżej... Ponad tandetnego chwasta.
RóżA pisze:guru prezentujesz sobą typowe dla każdego 13-latka podejście do całej sytuacji. Parę różyczek i po wszystkim? Wulgaryzm? No nie, i Ty to nazywasz uczuciem? Rolling Eyes Nie mam pytań.
RóżA na prezydenta! :*
Goguś pisze:DZIEWCZYNA
MA: (...)
A jakie wymagania stawiasz sobie?
bagg pisze:"Kobieta jest mądrzejsza od mężczyzny, ale najwięcej rozumu musi zużyć na to, by ukryć ten fakt."
Mądre słowa :)
guru pisze:Widze twoj problem. teraz takich dziewczyn juz niema. W dzisiejszych czasach to tylko rocznik 1930-1950 ma takie szczescie.
Wypraszam sobie :P Ja sprzątam i dobrze gotuję, a do tego moim ulubionym zajęciem jest prasowanie [i jestem w tym momencie całkiem poważna] :)
Void pisze:pali papierosy (to dla mnie element wykluczający dziewczynę z kręgu zainteresowania)
I słusznie ;)
Ja sama nie mogłabym znieść palącego faceta.
Co najśmieszniejsze [?] - w gronie moich znajomych palą wszystkie dziewczyny [poza mną] i tylko jeden facet :)

A w ogóle to mnie rozśmieszyliście wszyscy :P
Gdzie się podziali romantycy?
Gdzie zaginął szacunek do kobiet?
Większość z Was jawi się jako zakompleksieni seksiści, traktujący kobiety przedmiotowo.
W miłości najważniejsze są uczucia, a nie seks... Jeżeli myślicie tylko o tym drugim, nie nazywajcie tego miłością.

A! I powiem Wam, że najdojrzalsze podejście do sprawy ma wśród Was ten, który [z racji wieku] ponoć 'niewiele wie o życiu'.
Pozdrawiam kolegę bagg :)

Wróć do „Hyde Park”