Wasze prywatne typy

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post autor: Yukasz » 21 gru 2006, 17:42

Ja z kolei myślę, że Barcelona (piłka) wygra, ponieważ Sevilla wygrała swój mecz, a Real... przegrał! Z tego powodu tez zagrają podwójnie zmotywowani i będą chcieli pokazać się z dobrej strony swojej publiczności po wpadce z Internacionalem.
OK :roll:
manitou pisze:Co do kosza, to Barcelona słabiej gra na wyjazdach. Minimalne zwycięstwa ze słabszymi teamami, a z CSKA już sromotna porażka 19 pkt. Dlatego wydaje mi się, że Treviso wygra ten mecz.
Chyba się nie zrozumieliśmy bo nie wiem czy widziałeś mecz CSKA - Barca w kosza bo ja nie :P ale trochę śledziłem go w necie bo typowałem Rosjan i mecz przez pierwsze III kwarty był bardzo wyrównany a dopiero w IV kwarcie CSKA odjechało a wynik ani trochę nie odzwierciedla przebiegu spotkania jak dla mnie. Jak napisałem w poprzednim poście nie twierdzę w cale że to Hiszpanie będą górą ale wynik z Moskwy należałoby traktowac z przymróżeniem oka :wink:
Akarin pisze: najbardziej tutaj obiawiam się o Chelsea, kótrzy wygrywają jak narazie minimalnie- czyli jedna bramką
Oni chyba od dawien dawna tak graja :wink:

Wróć do „Bukmacherka”