Na szczęście nic poważnegoJarzinho pisze:Kontuzji doznal Novitzki, narazie nie podano jak długo moze pauzowac, wygladało to na skrecenie stawu skokowego.
Dirk Nowitzki, who rolled his ankle Wednesday night, said he's hopeful he'll be able to play on Friday. "Looking at it now, I’m already pretty good. I’ve rolled it so much now, that I don’t really get much swelling. I’m hopeful for Friday (against the Los Angeles Clippers). Definitely after Christmas, but I’m hoping for Friday.’’ He's going to be re-evaluated Thursday, but it sounds like at the very least, Nowitzki will be good to go next week, great news for his owners.
A nie dlatego nie był w protokole że nie dotarł do DenverJarzinho pisze: Co do Denver dzisaj i tak Allen nie byl w protokole meczowym, wiec mial tylko zajac miejsce na trybunach.
Taa przynajmniej jak pokazują mecz w C+ to można się pośmiac z teorii wiecznie młodego Jurka ŚwiątkaJarzinho pisze:Mam nadizeje, ze debiut pokaze polski c+, bo znudzily mi sie mecze przez neta. A wydarzenie sie szykuje kapitalne.
I mam dla Ciebie chyba złą wiadomośc, na dziś nie uważają debiutu Iversona za wydarzenie, choc nie wiem czy brak transmisji z meczu Denver - Sacramento nie jest spowodowany wcześniejszym wyborem meczów do przekazu. Może jeszcze zmienią mecz
23.12
1000 POSTÓW MAM