Reprezentacja Niemiec (zbiorczy)

monami26

Post autor: monami26 » 22 gru 2006, 15:01

Okej, uporządkowałem myśli w mojej główce. Na pierwszy plan idą bardzo istotne wnioski, mianowicie takie, że skoro bóg mnie obdarzył kobiecą intuicją, to z łatwością wytypuję zwycięzców kolejnych sezonów.
Nie ma jednak wśród nich reprezentacji Niemiec. Mimo, że piłkarzy mamy wybitnych, to nie ma nic podobnego do poprzednich sezonów. Jeszcze za czasów gry Moellera mogliśmy podziwiać błyskotliwość niemieckich piłkarzy, teraz ta błyskotliwość blaknie, bo któż chciałby obserwować taki mecz jak mecz Anglia-Niemcy na Euro 2000, kiedy szybkość rozgrywania piłki sięgneła zeniitu? W ogóle nie wydaje mi się, żebym błądził. Bayern nie osiągnął nic od wielu sezonów, nawet takie HSV dołuje swoich kibiców, a zawsze marzyłem by zostać dyrektorem generalnych Hamburgera.
Zawsze gdy dochodzę do tego miejsca posta, nachodzi mnie melancholia. Może źle wyraziłem swoje myśli?
Tak czy inaczej, światło nad reprezentacją Niemiec jest lekko różowe, gdyż mimo zwycięstwa w mistrzostwach świata, Włosi nie zagościli na pierwszym miejscu w rankingu FIFA.

Wróć do „Niemcy”