Górnik Zabrze (zbiorczy)

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post autor: czeher » 22 gru 2006, 17:27

RzuR pisze:twa radosc obrazuje caly ogrom twych kompleksow
Chcialbym Cie uspokoic i uswiadomic, ze nie mam zadnych kompleksow i na dobra sprawe widze ze odrobinie zle mnie odbierasz :!: Radosc :think: jaka radosc - daleki jestem od takiego odczucia - raczej smiac mi sie cce - bo chyba tylko tak mozna okreslic ta sytyacje
No i oczywisice mam satysfakcje bo od poczatku podchodzilem do tych zlotych czasow w Gorniku z wielkim dsytansem - i nie pomylilem sie :P
27.11.2006, 15:59 - czeher ,
Ostrzeżeń: 6

No zobaczymy, jezeli chodzi o Gornik to ja juz od ok10 lat slysze o lepszych czasach !!! Ile razy mial przyjsc inwestor, nowy wlasciciel a w Gorniku jak narazie caly czas po staremu wiec radzilbym podejsc do tego z dystansem
RzuR pisze:nie obiecuj sobie zbyt wiele- \G/w zbyt korzystnej sytuacji nie jest,ale w moim odczuciu do kompletnego upadku i potykania sie ze smiesznymi klubami w nizszych ligach troche jeszcze brakuje...
Czy brakuje to raczej opinia wzgledna, wg mnie az tak daleko nie odbiegacie - od 2001 (uogolniajac)_ balansujecie nad krawedzia :!: w 2001roku ostatnia kolejka, baaa ostatnie minuty zdaje sie i uratowane dupska - kosztem Radzionkowa, w ubieglym sezonie tez mialy byc baraze jednak fuzja sprawila, ze bylo inaczej :!:
No oczywisice moze nie jest az tak zle bo jezeli beda degradacje znowu wam sie uda :roll: :roll: Ale patrzac na aspekt czysto sportowy to Plock, Pogon i Gornik

Co do smiesznego klubiku - mam to w dupie jak to okreslasz jednak dla lokalnej spolecznosci (Zabrz-Gliwice) byloby to nielada wydarzenie i raczej u Ciebie rowniez wbudizloby skrajne emocje
A i to co juz pisalem - A i jakims wiernym kibicem Piasta nie ejstem - jezeli juz pojde na mecz (raz w sezonie:P) to przez to ze mam troche znajomych

Wróć do „Polska”