Kibice, ultras, oprawa meczowa

Awatar użytkownika
Fishbone
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 28
Kibicuję: GKS Katowice

Post autor: Fishbone » 22 gru 2006, 18:48

Rangiz pisze:
Tomasz. pisze:
A na Koronie jest super atmosfera, bo jest bardzo liczny młyn odpowiedzialny za doping i oprawe.
Byłeś kiedyś w Łodzi albo w Poznaniu? Korona nie ma może bardzo słabej ekipy, ale zobacz sobie co jeszcze było rok temu, na starym stadionie. Kiepskie frekwencje, zero fajnych opraw i doping bardzo rwany od czasu do czasu. A teraz co? Nagle nowy stadionik i dobry zespoł to wielu się przypomniało o Koronie...
Z Poznaniem sie zgodze, ale z Widzewem nie. Jakos mnie nie przekonuje oprawa Widzewa. Z punktu mojego widzenia i zreszta wielu innych na Koronie jest duzo lepsza oprawa niz ma Widzewie. "Nagle nowy stadionik i dobry zespoł to wielu się przypomniało o Koronie..." - Żal dupe ściska??[/quote]

A według mnie masz zły punkt widzenia. Co do Twojego cytatu to z mojego punktu widzenia tak uważam :wink: Jeżeli się mylę, to proszę udowodnij mi dlaczego. Widzew od zawsze miał konkretne oprawy nie mówiąc o młynie, dlatego rozbawiło mnie porównanie ich do was, nawet jak ten sezon macie udany pod względem ultras. Fakt macie ładne oprawy, ale co zapamiętuje to to, że są to same pasy materiałów tworzące napis albo obraz. Natomiast Widzew cały czas daje coś nowego.

Wróć do „Polska”