Wow żartujeszrkoeman pisze:co wiecej jak ty sie urodziles ogladalem juz jeden mundial wiec mam pewne pojecie na ten temat.
Już Ci napisałem, że nie będę. Zapewne wiesz lepiej jaką formę prezentuje teraz Zambro, nie zaprzeczam. Mam jednak wrażenie, że całą swoją dyskusję opierasz na jednym Zambro, który gra dobrze od miesiącarkoeman pisze:zambro od ponad miesiaca gral swietna pilke. i wkomponowal sie do skladu. ale ty wiesz lepiej.
skoro nie widziales wiele jak gra to nie oceniaj. dosc proste. wtedy unika sie wyjscia na tak zwanego ignoranta. chyba ze umiesz opisac mi kazdy mecz w tym sezonie zambro i ocenic jak w nich gral. jezeli tak to zrob to i mozemy dyskutowac
Czyli kogo?? Coco, Vieri (który i tak szczyt formy osiągnął dopiero w Interze, po powrocie z Hiszpanii) i Zambro od miesiąca?? Iście przytłaczająca plejada włoskich gwiazd w Hiszpanii na przestrzeni ostatnich kilku latps - a ja ci wymielem tych pilkarzy ktorym udalo sie na przestrzeni kilku lat w hiszpanii. wiec dosc slabiutki argument
EDIT:
Wiesz, sprawdziłem kadry reprezentacji Włoch na kilku ostatnich MŚ i ME, począwszy od roku 1996. Wiesz ilu piłkarzy, grających w czasie powołania w Hiszpanii, się doszukałem?? Dwóch: Coco (MŚ 2002) i Vieri (MŚ 98 ) od dziesięciu lat