rkoeman pisze:napisales tez ze wszyscy wlosi lepiej radza sobie u siebie
maestro pisze:Większość piłkarzy (są wyjątki)
maestro pisze:Oczywiście, że są wyjątki, co zaznaczyłem
Nie wmawiaj mi, że coś napisałem, jeśli tego nie zrobiłemmaestro pisze:Wiesz, zawsze znajdą się wspomniane przeze mnie 'wyjątki'
Wymieniłeś piłkarzy, którzy grali dobrze w Hiszpanii, ale nie lepiej, niż we Włoszech. Wymieniłeś Vieriego, który szczyt formy osiągnął w Interze, wymieniłeś Coco i Zambrotte od miesiącarkoeman pisze:a ja wymienilem pilkarzy ktorzy przecza twojej tezie. wiec tu tez sie mylisz.
Przedstawiłem to najlepiej, jak się tylko dało. Wyłożyłem Ci na tacy konkretne nazwiska, nawet troche liczb podałem... szkoda, że to dla Ciebie za mało, ale nic już na to nie poradzę.rkoeman pisze:doskonale wiem o co ci chodzilo ale nie umiales tego przedstawic
Rzeczywiście, 2 graczy, to przytłaczająca większość, obalająca moją tezęrkoeman pisze:- a ja ja obalilem wymieniajac 2 graczy
Nie przekonałeś mnie, moją tezę popiera ZNACZNIE większa liczba piłkarzy, do których Ty nawet nie zechciałeś się odnieść...
Proponuję zakończyć, bo ja mam swoje zdanie, a Ty swoje i chyba się do siebie nie przekonamy... Dobrej nocy życzę