Boże Narodzenie

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post autor: Yukasz » 23 gru 2006, 15:29

A teraz ode mnie:
Chciałbym wszystkim userom tegoż serwisu życzyć pogodnych i radosnych Świąt Bożego Narodzenia, mnóstwo wymarzonych prezentów, spełnienia wszystkich marzeń oraz standardowo zdrowia, szczęścia pomyślności. Do tego wszystkiego dorzucę jeszcze spotkanie się z najukochańszą dla siebie osobą Wink
aby druzynom ktorym sympatyzuja wiodlo sie jak najlepiej (nie dotyczy kibicow Realu i Man Utd oraz Bayernu :P ) i w ogole wszystkiego naj naj najlepszego

...i ogólnie ogromnego zadowolenia z życia i przez cały rok uśmiechu na gębie... tfu na twarzy :P

Same święta raczej lubię, ale... nie cierpię tej całej przedświątecznej gorączki - każdy gdzieś się śpieszy, nikt nie ma czasu bo czasu jest za mało :P a przez to większość osób chodzi lekko podenerwowana i w powietrzu wyczuwa się to napięcie. Trochę denerwuje mnie też ta na siłę życzliwość niektórych osób mimo że czasem czują oni coś zupełnie innego 8) Ale tak po tym całym bieganiu nawet przyjemnie jest sobie usiąść z rodziną przy świątecznym stole przy którym obowiązkowo będzie jedno wolne miejsce, wolne bo i tak drzwi będą szczelnie zamknięte bo jak nakazuje tradycja to miejsce musi być wolne 8) Nie przeszkadzają mi też te wszystkie związane ze świętami obrzędy bo dzięki nim właśnie wiem ze jest to Boże Narodzenie a nie np rodzinne spotkanie w imieniny babci i dziadka :roll: Poza tym w Boże Narodzenie jak i w zimie musi być zimno i pełno śniegu tak że nie da się chodzić a dookoła same zaspy. Wtedy wiem że są najprawdziwsze święta. Nie mógłbym spędzac świąt BN gdzieś w Egipcie czy nawet europejskim kraju gdzie nie ma tych zwyczajów jakie u nas panują. A tak w ogóle to nie lubię składac życzeń bo ciągle i dla wszystkich są one takie same :twisted: Ale tak w ogóle to święta są OK :!: No i mam nadzieję że w TV puszczą 'Szklaną pułapkę 1' :P

I mały prezencik od Mikołaja...

Obrazek

:wink:

Wróć do „Hyde Park”