Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post autor: Mentor » 23 gru 2006, 21:33

Fajnie bbaros. Ja nie oczekuję od Ciebie czegokolwiek. Nawet tego, abyś sensownie wytłumaczył się z bzdur jakie napisałeś (kwestia wychowanków w Barcelonie i Realu). Po prostu widać, że jesteś totalnie zamknięty na jakąkolwiek dyskusję i nie mam zamiaru tracić czasu.
Drożsi od Ruuda są Robinho i Ronaldo Rolling Eyes Poza tym nie wiem czemu się do niego uczepiłeś. Strzela bramki a to jest chyba najważniejsze, bo na Ronaldo nie można już liczyć. Teraz kiedy przyszedł dodatkowo Higuain będzie większa konkurencja. W gran derby Ice Man nie dorastał nawet do stóp RvN tak że nie wiem za bardzo do czego pijesz. Głupia napinka.
Ależ ja wiem, że Ruud strzela bramki. Wiem, że jest najlepszym napastnikiem Realu. Wiem, że w strzelaniu bramek jest lepszy od Gudiego. Nie chodziło mi o porównywanie tych zawodników :roll: Problem polega na tym, że Eidur sprowadzony został do nas z myślą o roli zmiennika i nikt nie oczekiwał po nim gradu bramek. Póki co Islandczyk strzela tak samo często jak trafiła Henka więc zarzuty niektórych są nie na miejscu.
Napinka była tylko z Kluivertem :P
bbaros pisze:on akurat jest niewypalem z powodu trapiacych go kontuzji a nie dlatego ze byl slabym zawodnikiem.
Czy chcesz przez to powiedzieć, że:
niewypał (zawodnik, który nie sprawdził się w La Liga) < niewypał (wiecznie kontuzjowany) :>
Niech Ci będzie. Przypominam, że Real kupując Drewnianą Bramę wiedział, że zawodnik ma niewyleczoną kontuzję.

Wróć do „Hiszpania”