bbaros pisze:nie mam zamiaru z uporem maniaka dowodzic tego ze Real nie straci na transferach "mlodych gniewnych" z Ameryki Pld. po zakonczeniu tego sezonu bedzie mozna powiedziec czy byli warci tych pieniedzy. moze macie kompleksy z powodu Maxi Lopeza? co sie stao? ile milionow poszla sie j****?
To jeszcze nie został odowiedzione, czy Robinho sie zwrocil, a gdzie jest Cicinho i Bestia. Mzoe kiedys beda grac na miare zapowiedzi i pieniedzy. Poprzeczka przy Gago takze jest wysoka. Ty chyba nawet nie wiesz za ile Maxi został kupiony... Czy ktos go nazywał nowym Ronaldinho i placil za niego 30 mln. Nie pamietam...
brylancik pisze:on akurat jest niewypalem z powodu trapiacych go kontuzji a nie dlatego ze byl slabym zawodnikiem.
Popatrz w Premiership gra, a tam jest sporo ostrzejsza gra i zadna kontuzja mu sie nie przytrafia, o taki zonk.
Nie wiem ogolnie zaczales temat wychowankow, i nadal nie wiem o co ci w nim chodzilo, czy oni sa tacy dobrzy czy tacy slabi. Moze masz kompleks. Barca wychowuje a Real kupuje.
fieldy juz to wytłumaczy. to nie moja wina, a ze jestes na forum pewien czas napewno wiesz, ze takie sytuacje sie zdarzaja, wystarczylo pomysleć( choc watpie ze to u ciebie wystepuje) zartbrylancik pisze:Jarzinho napisał:
Popatrz w Premiership gra, a tam jest sporo ostrzejsza gra i zadna kontuzja mu sie nie przytrafia, o taki zonk.
Czemu przypisuje mi coś czego nie napisałem, dziecko?