Oj Drogi Pisakku, czytac nie potrafisz ? Przeciez jasno napisalem slowo "jesli" - a to oznacza, ze ja tylko przypuszczam. Niczego nie stwierdzilem, jedynie wysnulem przypuszczenia. Ehhhhhh.Pisakk pisze:Byłbym wdzięczny za wskazanie mi w mojej wypowiedzi gdzie jest mowa o tym, że święta są jedyną okazją kiedy mogę skosztować ów potrawy. Z góry dziękuję.cloner pisze:Współczuje Ci, jesli karpia, kapuste z grochem czy pierogi z grzybami masz tylko raz w roku.Jedyny plus to dobre jedzenie, bo muszę przyznać, że karpia, kapustę z grochem oraz pierogi z grzybami po prostu uwielbiam
Chyba mi wyszlo, gdyz napisalem, ze jesli ktos "nie wierzy w to wszystko" - a to jest calkiem cos innego anizeli "nie lubie swiat" - mam nadzieje, ze rozumiesz o co mi chodzi. Glupi nie jestes.Niggaz pisze:Eeee czy jeżeli ktoś nie lubi Świąt to oznacza, że go nie interesuje ten tematCzy może jest tutaj gdzieś ukryta adnotacja, że wstęp tylko dla userów proświątecznych
Coś Ci nie wyszło cloner. Weź sobie coś na wstrzymanie. Może być śledzik wyjątkowo.
Ktos wspominal o latajacych toporkach.Futbolowa pisze:Chciałabym, na pewno.
A to nie mozesz jej sama przystroic ?Futbolowa pisze:Choinki również nie będzie