Boże Narodzenie

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8204
Kontakt:

Post autor: cloner » 24 gru 2006, 10:05

Pisakk pisze:
cloner pisze:
Jedyny plus to dobre jedzenie, bo muszę przyznać, że karpia, kapustę z grochem oraz pierogi z grzybami po prostu uwielbiam
Współczuje Ci, jesli karpia, kapuste z grochem czy pierogi z grzybami masz tylko raz w roku.
Byłbym wdzięczny za wskazanie mi w mojej wypowiedzi gdzie jest mowa o tym, że święta są jedyną okazją kiedy mogę skosztować ów potrawy. Z góry dziękuję.
Oj Drogi Pisakku, czytac nie potrafisz ? Przeciez jasno napisalem slowo "jesli" - a to oznacza, ze ja tylko przypuszczam. Niczego nie stwierdzilem, jedynie wysnulem przypuszczenia. Ehhhhhh.
Niggaz pisze:Eeee czy jeżeli ktoś nie lubi Świąt to oznacza, że go nie interesuje ten temat :> Czy może jest tutaj gdzieś ukryta adnotacja, że wstęp tylko dla userów proświątecznych :> Coś Ci nie wyszło cloner. Weź sobie coś na wstrzymanie. Może być śledzik wyjątkowo.
Chyba mi wyszlo, gdyz napisalem, ze jesli ktos "nie wierzy w to wszystko" - a to jest calkiem cos innego anizeli "nie lubie swiat" - mam nadzieje, ze rozumiesz o co mi chodzi. Glupi nie jestes.
Futbolowa pisze:Chciałabym, na pewno.
Ktos wspominal o latajacych toporkach.
Futbolowa pisze:Choinki również nie będzie
A to nie mozesz jej sama przystroic ?

Wróć do „Hyde Park”