Asteniu pisze:To pokaz mi gdzie wy udowodniliscie ze Eto'o gra lepiej w powietrzu, jest szybszy, czy ma lepsze przyszpieszenie itd. ???
Przpraszam bardzo kto napisał, ze Torres jest lepszy od Kameruncyka. Chyba ty moze znowu nie pamietasz, wiec to ty powinienes to udowaodnic, Jak narzie nic nie udowodniles, tylko zmieniasz zdanie co kilka postow.
Masz naprawde bardzo dziwne zainteresowania. Widze, ze obracasz sie w niezym towrzystwieAsteniu pisze:Jezeli ty nie wiesz jak wyglada Angielski Alfons to mnie powalils z kim ty sie zadajesz, nie ma doinformowanych ludzi wokol Ciebie
Asteniu pisze:komura
Setka to bardzo szeroko rozwiniete pojecie, to powiedz mi ile Eto'o wykorzystuje "setek" a ile Torres.Asteniu pisze:wykorzystywaniu setek
Wykorzystywna sytuacje wystarczy przeliczyc po ilosci skutecznosc strzałow co ci przedstawil rkoeman
Do Juan mial racje, bo pytałes sie jaki jest procent strzelonych bramek Eto'o w Barcelonie i dobrze przeliczył, ty jednak poraz kolejny zmieniles zdanie i napisałes, ze policzyles czasy od.... Moze raz napisze konkretnie a nie co 3 posty zmieniasz zdanie.