Atletico Madryt (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Asteniu
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 7

Post autor: Asteniu » 24 gru 2006, 16:00

Jarzinho pisze:Towje wyliczenia pokazyja, ze atak Barcy nie jest nastawiony na Eto'o i nie tylko on tam strzela bramki, a wiekszosc pilek nie idzie na niego, a tak twierdziles. Przypominam pisałes, ze Torres strzela mniej, bo Atletico gra na dwoch napastnikow, a Barca na... jednego Widzisz teraz obaliles wlasna teorie. Znowu nie pamietasz co piszesz.
Oczywiscie ze tak pisalem i nadal tak uwazam, a te wyliczenai dowodza nie tego co piszesz tylko tego ze Eto'o nie jest az tak waznym ogniwiem w Barcelonie jak Torres i ze to El Nino jest skuteczniejszy, bo czesciej trafial do bramki przeciwnika, masz tam yliczenia Eto'o 0,398 bramki na mecz, a Torres 0,434 na mecz.
Jarzinho pisze: Przpraszam bardzo kto napisał, ze Torres jest lepszy od Kameruncyka. Chyba ty moze znowu nie pamietasz, wiec to ty powinienes to udowaodnic, Jak narzie nic nie udowodniles, tylko zmieniasz zdanie co kilka postow.
Nigdzie nie zmieniam zdanie raz, czy dwa nie sprecyzowalem dokladnie o co mi chodzilo do czego sie przyznalem.

A przepraszam bardzo kto napsial ze Eto'o w tych rzeczach jest lepszy niz Torres ??? To ja pierwszy napisalem ze Torres jest lepszy od Eto'o i to wy kontratakujac moja wypowiedz powinniscie jako pierwszi podac przyklady ze jest gorszy, chcac pokazac mi ze sie myle, a wy w tych elementach tego nei uczyniliscie.

Asteniu pisze:Jezeli ty nie wiesz jak wyglada Angielski Alfons to mnie powalils z kim ty sie zadajesz, nie ma doinformowanych ludzi wokol Ciebie
Tego nie wiem od nikogo z kim sie obracam tylko po przeczytaniu paru ksiazek i po obejrzeniu pary filmow. Zreszta zostawmy Alfonsow na boku, chodzilo mi o to ze niezle sie ubral na to spotkanie.
Asteniu pisze:komura
:P
Asteniu pisze:wykorzystywaniu setek
Zdarza sie. :P
Jarzinho pisze: Setka to bardzo szeroko rozwiniete pojecie, to powiedz mi ile Eto'o wykorzystuje "setek" a ile Torres. :roll:
Wedlug AS, statystykli z tamtego sezonu, Torres 81 %, Eto'o 74 %
Jarzinho pisze: Do Juan mial racje, bo pytałes sie jaki jest procent strzelonych bramek Eto'o w Barcelonie i dobrze przeliczył, ty jednak poraz kolejny zmieniles zdanie i napisałes, ze policzyles czasy od.... Moze raz napisze konkretnie a nie co 3 posty zmieniasz
zdanie.[/quote]

Chlopcze jestes jakis niedorozwiniety, jeszcze raz Ci przytocze to co napisalem :
Asteniu pisze: To chyba cos zle policzyles, ja policzylem zarowno od czasow kiedy Atletico awansowalo do pierwszej ligi, jak i od czasow kiedy Eto'o przeszedl do Barcelony. Oto wyniki :

Od sezonu 2002\2003 :

Torres strzela 34,3 procenta bramek Atletico.

Eto'o 31,7 tu wspolnie Mallorca i Barcelona

<b>Od sezonu 2004/2005, kiedy Eto'o przeszedl do Barcelony</b>

Torres 36,25 procent

Eto'o 33,35 procenta

W wyliczeniach bralem pod uwage mecz PD. A tu dokladnie rozpis :

2002\2003

Torres - 25,5 %
Eto'o - 28,6 %

2003\2004

Torres - 39,2
Eto'o - 31,5

2004\2005

Torres - 40 %
Eto'o - 34,2 %

2005\2006

Torres - 32,5 Twisted Evil
Eto'o - 32,5 Twisted Evil
[/quote]

A teraz Ci objasnie bo chyba nie rozumiesz prostych dzialan na liczbach :

Procent Strzelonych bramek przez Eto'o od czasu kiedy przybyl do Barcelony : 33,25, a Torresa w tym samym czasie 36,25. Gdzie kolega pisal 34% Eto'o a 29 Torres, czyli zle policzyl ( chyab ze bral pod uwage Copa del Rey i Champio League w przypadku Eto'o, bo nie napsial co bral pod uwage. ).

Dodatkowo policzylem od czasu kiedy Atletico awansowalo gdzie wyszlo tez na korzysc Torresa. Torres 34,3, Eto'o 31,7. Wiec powiedz mi gdzie zminilem zdanie ??? Pisalem o tym od czasu kiedy Eto'o przybyl do Barcelony ??? Tak i to tez policzylem, dodatkowo policzylem od czasu awansu Atletico do I ligi gdzie Eto'o gral jeszcze w Mallorce gdzie wyszlo mu to na lepsze bowiek w Mallorce strzelal wiecej bramek z calosci swojego zespolu.

Wróć do „Hiszpania”