Atletico Madryt (zbiorczy)

Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post autor: rkoeman » 24 gru 2006, 16:04

idze ze chcesz mnie wciagnac w dyskusje, ale ona na prawde nie ma sensu, chyba ze Eto'o to cale twoje zycie
mylisz sie mlody czlowieku. eto'o nie jest calym moim zyciem. jest to tylko kolejny wybitny zadownik mojego ukochanego klubu.

napisales stek bzdur - o skutecznosci, kreowaniu gry, lepszej technice, dostawianiu stop dzieki lepszym pomocnikom, etc, etc

ja napisalem ze sie mylisz. okazuje sie ze jedynym twoim argumentem jest - a dla mnie i tak torres lepszy

w takim razie ja moge sparafrazowac te slowa piszac - a dla mnie osoba majaca tak mala wiedze nie powinna byc redaktorem naczelnym strony o atletico madryt. bo przynosi mu wstyd swoja slepa pisanina

mam prawo tak myslec przeciez. nie podajac argumentow. asteniu sie nie nadaje i juz (co prawda uwazam ze sie nadaje i ciesze sie ze ktos ma zapal robic strone o tym klubie - taki przyklad)

nie bedzie cie mlody czlowieku do niczego zmuszal bo nie mam takiej wladzy ani ochoty. zeby jednak wyjsc z twarza po napisaniu nieprawdy albo sie do tego przyznac albo usilowac bronic swojego zdania. stwierdzanie czegos bez podania argumentow jest oznaka wielkiej dziecinady. dlatego ze kazdy moze stwierdzic cos nie podajac dowodow. tylko jaki to ma sens? forum dyskusyjne jest po to by dyskutowac. a nie obnizac jego poziom twierdzac - pilkarz x jakby gral w druzynie y zamiast z strzealby wiecej bo jest bardziej skuteczny. okazuje sie ze pilkarz z byl pierwszy w lidze pod wzgledem skuecznosci. wiec dlaczego nagle x mialby byc w innym klubie skuteczniejszy?

zatem temat uznaje za skonczony. nie masz racji i nie wiesz co piszesz. nie wiesz ze barcelona gra 3 napastnikami, nie wiesz jak gra w niej samuel, nie wiesz zbytnio jakie gole strzelal i co one dawaly. ergo nie wypowiadaj sie o nim i bedzie spokoj

na koniec zycze kibicom atletico upragnionego awansu do lm. oraz gry na miare potencjalu sportowego i finansowego jaki macie.

EDIT jako ze pojawil sie nowy post:
Procent Strzelonych bramek przez Eto'o od czasu kiedy przybyl do Barcelony : 33,25, a Torresa w tym samym czasie 36,25. Gdzie kolega pisal 34% Eto'o a 29 Torres, czyli zle policzyl ( chyab ze bral pod uwage Copa del Rey i Champio League w przypadku Eto'o, bo nie napsial co bral pod uwage. ).

Dodatkowo policzylem od czasu kiedy Atletico awansowalo gdzie wyszlo tez na korzysc Torresa. Torres 34,3, Eto'o 31,7. Wiec powiedz mi gdzie zminilem zdanie ??? Pisalem o tym od czasu kiedy Eto'o przybyl do Barcelony ??? Tak i to tez policzylem, dodatkowo policzylem od czasu awansu Atletico do I ligi gdzie Eto'o gral jeszcze w Mallorce gdzie wyszlo mu to na lepsze bowiek w Mallorce strzelal wiecej bramek z calosci swojego zespolu.
kilka postow wyzej pisales ze torres oddaje mniej strzalow bo ma gorszych pomocnikow, jest skuteczniejszy bo potrzebuje mniej strzalow by zdobyc gola (okazuje sie ze nie). pisales tez ze eto'o ma latwiej bo jest jedynym napastnikiem klubu. idac twoim tokiem rozumowania skoro barcelona gra 3 napastnikami to eto'o sila rzeczy bedzie strzelal mniej procentowo goli dla swojego zespolu. bo odpowiedzialnosc za bramki rozbita jest na kilku graczy

tyle ze arument ten jest bardzo slaby i kompletnie nic nie dowodzi. eto'o zostal krolem strzelcow druzyny ktora strzelila najwiecej goli. tylko tyle i az tyle. oznacza ze to ze nei dosc iz sam strzela duzo to jego koledzy rowniez trafiaja do siatki

wlasnie dlatego wprowadzona jest klasyfikacja goli decydujacych. w ktorych w zeszlym sezonie eto'o rowniez przodowal w lidze. i tym sie powinno kierowac w ocenia danego napastnika - skutecznosc, ilosc goli. sytuacje stwarzane kolegom, gole decydujace, asysty - we wszystkim samuel byl lepszy

dla mnie naprawde polegles. sromotnie wrecz.

Wróć do „Hiszpania”