Atletico Madryt (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post autor: Jarzinho » 24 gru 2006, 21:47

Asteniu pisze:Tak tak juz zrozumialem, takiego kopacza jak Torres jest wstyd poruwnywac do alfy i omegi pilkarskiego Eto'o. Tylko powiedzcie mi jedno, to czeemu we wczesniejszych sezonach, zanim Eto'o trafil do Barcelony byl zawsze w klasyfikacji strzelcow za Torresem ?

:arrow:
Asteniu pisze:Co do czasow kiedy gral Eto'o w Mallorce. Jak widac strzelaj on wtedy porownywalna ilosc goli co Torres, a Mallorca dysponowala wtedy podobnym skladem, wystarczy popatrzec sobie na miejsca ktore zajmowaly obie ekipy.

:arrow:
Asteniu pisze:To bylo klamstwem ??? W pierwszej lidze strzelil wiecej bramek w czasie kiedy Eto'o gral w Mallorce, tutaj liczby nie klamia wiec nie wiem czy masz problemy w liczeniu, czy prubujesz mi wmowic ze strzelil mniej. Chyba ze bierzesz sezon 2000/2001 gdzie Torres mial 16 lat pod uwage
Asteniu pisze:Pisalem ze strzelil wiecej bramek, to ze napisalem ze za kazdym raem byl za Torresem to po prostu zle napisalem i sie przyznaje, chodzilo mi o to ze strzelil wiecej.

Teraz jeszcze lepsze
Asteniu pisze:Zeby bylo sprawiedliwiej proponuje policzyc ile procent strzela bramek Eto'o do wszytskich bramek strzelonych przez Barcelone, i to samo zrobic u Torresa, nie liczac tego szonu wobec kontuzji Eto'o. I tak do konca to nie bedzie sprawiedliwe, jednak jezeli wiekszy procnt bedzie mial Eto'o to przyznam ze jest skuteczniejszy.
Na co Do Juan dobrze mu odpowiedzial :arrow:
Don Juan pisze:Liczyłem z tymi procentami bo nienawidze matematyki i mi wyszło, że 34% bramek strzelonych przez Barce strzelił Eto'o, a 29% bramek Atletico należało do Torresa więc Asteniu będziesz musiał przyznać, że Eto'o pod względem skuteczności jest lepszy od Torresa.
Teraz nastepuje kolejny zwrot akcji :arrow:
Asteniu pisze:Don Juan napisał:
Liczyłem z tymi procentami bo nienawidze matematyki i mi wyszło, że 34% bramek strzelonych przez Barce strzelił Eto'o, a 29% bramek Atletico należało do Torresa więc Asteniu będziesz musiał przyznać, że Eto'o pod względem skuteczności jest lepszy od Torresa.

To chyba cos zle policzyles, ja policzylem zarowno od czasow kiedy Atletico awansowalo do pierwszej ligi, jak i od czasow kiedy Eto'o przeszedl do Barcelony. Oto wyniki :

Kto tu jest niedorozwiniety....

Wanza sprawa.
Eto'o strzelal w Mallorce wiecej bramek bo mial za plecami Ibagaze, w Kamerunie strzela bo jego kraj gra ze slabszymi, w barcelonie strzela, bo ma lepszych partnerow i co wazne strzela bo Barca gra jednym napastnikiem, to wszystko ty napisałes.
Podaj mi link do tych setek. :wink:
Skutecznosc juz została podliczona. Efektywnosc takze.
Nie spierałem sie o szybkosci i nadal nie bede(czy o przyspieszeniu) co do dryblingow pamietam mecz z Getafe 9 nieudanych 4 udane.

Wróć do „Hiszpania”