Siatkówka

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post autor: Yukasz » 24 gru 2006, 22:35

Jak wiadomo zaczął się nowy sezon :wink: Trochę oglądałem mecz Częstochowy której już od pamiętnych meczów z Mostostalem trochę kibicuję. Ale dziwi mnie jedno - na kija sprowadzono Andrzeja Stelmacha skoro jest Woicki. Przecież ten młodszy rozgrywał od kilku lat w AZS i wg mnie dobrze się spisywał a teraz będzie grzał ławę i zamiast się rozwijac będzie się cofał. Niemniej jednak cieszę się z powrotu młodszego z braci Stelmach bo zawsze go lubiłem i ogólnie dobrze że wraca na stare śmieci. I kolejna wg mnie dziwna decycyzja - po co ten obcokrajowiec na S. na libero skoro jest Gacek? Czy może jest to spowodowane tym że Gacek jeszcze do siebie nie doszedł :( i ten obcokrajowiec grał na libero z przymusu. Ale tak ogólnie to skład jest chyba lepszy niż rok temu - nie ma tego Japońskiego Amerykanina który raczej nie spełniał pokładanych w nim nadziei i jest jeszcze oprócz wymienionych zawodników Szczerbaniuk - doświadczony i chyba lepszy od Jurkiewicza - tak w ogóle to czemu on odszed gdzieś tam? Klub z niego zrezygnował czy on tak sam z siebie? Może ktoś mnie oświecic i napisac jeszcze czy ten skłąd rzeczywiście jest lepszy i jakie są ich szanse na lepsze miejsce niż rok temu. A kim jest ten nowy trener?

A kogo typujecie na mistrza? Gdzieś przeczytałem że Skra jest najmocniejsza i chyba rzeczywiście tak jest skoro osłabiona wygrałą z Jastrzębiem :twisted:

Jak komuś będzie chciało się chciec to moze napisac jak to wszytko widzi :pray:

PS Mi się teraz nic nie chce :roll:

Wróć do „Inne sporty”