Złote Usta

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post autor: Mentor » 24 gru 2006, 23:10

Oto propozycje najlepszych tekstów z ostatnich dwóch miesięcy. Głosy oddajecie do końca roku.

===========================================

1.
lisek_chz pisze:No co, nie mówię że to możliwe, tylko że istnieje taka możliwość

2.
Tomachos pisze:fieldy _ bezrobotny pijak bez prawa do zasiłku :wink:

ostatnio, co uważam za życiowy sukces, zagraliśmy razem w filmie:

Obrazek

teraz czekamy na oskara :)

3.
Berele Lewartow pisze:
Diamen23 - jakis masz problem dzieciak ? jakas ustawka ?
ahahahaah zgłaszam

cloner, poza tym pamietaj, walki psów są w Polsce nielegalne :)
4.
Berele Lewartow pisze:No dobra cloner, nie kłóćmy sie już. No to co, łapa?
5.
Pisakk pisze:
Dratinho pisze:które to konto? 8?

Skoro Bóg jest w trzech osobach, to przecież Nowaczek nie będzie gorszy. Zresztą znacie ten cytat z Biblii: "I Bóg spojrzał na Nowaczka i z poczucia litości założył mu 15 konto na pilka.pl i wiedział, że było to dobre" [Dzidz 3, 23-24]? Nie? No co Wy, pisma nie czytacie? :roll:
6.
Don Juan pisze:Gudjohnsen, Saviola... Oni grają na równi z Eto'o ale ja nie napisałem, że Eto'o nie jest najlepszym napastnikiem Barcy tylko, że niekoniecznie jest najlepszym.
7.
Pisakk pisze:U nas jak kiedyś graliśmy na podwórku w piłkę to na tym który przegrał wykonywane było "dupczenie". Sama czynność nie jest aż tak zachęcająca jak nazwa, bo polegało to tylko na kopaniu piłką w tyłek wypinającego się przegranego, ale myślę, że w "UEFIE CL..." też mogliby dupczyć za błedne transfery. Tylko powiedz mi szczerze Yukasz: chciałbyś być wydupczony przez Boruca?
8.
guru pisze:
RozA pisze:Koniec Świata. Róża się zakochał ['] Rolling Eyes
Ja tez :oops: Tylko w moim przypadku jest... platon :lol2:

Uwazaj, Platon byl gejem. I nie zyje. To moze byc trudna milosc. // mod zombi
9.
Don Juan pisze:Wybacz, że odpisuje, ale powiedz mi jedną rzecz: po co piszesz vanitas vanitatum, et omnia vanitas skoro i tak wiesz że nie wiem co to znaczy? Oczywiście to co wyżej napisałem nie znaczy, że nie wiem co to znaczy. Wiem, że to znaczy "marnośc nad marnościami i wszystko marność"
10.
nerwowy pisze:Tak, czy inaczej przechodzac do konsensusu mojej wypowiedzi

Wróć do „Gry Forumowe”