do mnie piszesz ? że niby ja olewam i nie potrafie docenić Iniesty ?rkoeman pisze:a olewany i niedoceniany iniesta
czy po prostu wsadziłeś wszystkich kibiców Arsenalu do jednego worka ?
chcesz powiedzieć, że fakt, iż Arsenal w mininym sezonie 'załapał' się do LM w ostatniej kolejce świadczy o tym, że podopieczni Wengera są słabym zespołem ? Wcześniej ironizowałeś, że 'Cesc genialnie gra w wielkim klubie'. Skąd te opinie ? Są "wielcy" bo ledwo do LM się dostali ? Bo przegrali w finale LM, grając od 20 minuty w '10' ? Może uwiera cię, że Wenger pozyskał Cesc'a i Meride ? Jak Arsenal przed kilku laty zdobywał mistrzostwa ligi, a Barcelona nie potrafiła [6, lub 7 - nie pamietam dokładnie] sezon wygrać rywalizacji w kraju, to wtedy Barcę uważałeś za 'wielki' klub ? Wtedy Barca toczyła heroiczne boje z Atletico o miejsce gwarantujące udział w LM.rkoeman pisze:nie bedzie musial toczyc heroicznych walk z charltonami o 4 miejsce w lidze
gdyby .... gdyby .... gdyby Larsson nie wszedł na boisko w beznadziejnej sytuacji, to dziś 'wielki' Arsenal miałby tyle samo wygranych pucharów w tych elitarnych rozgrywkach co 'wielka' Barca.rkoeman pisze:mysle ze o tamtym meczu zostalo napisane wiele wiec nie musze wspominac ze gdyby nie sedzia arsenal nawet przez chwile nie mialby nadziei na niemozliwe
wynalazek zwany Senderos został wybrany najlepszym graczem w swoim kraju, czy rzeczywiscie uważasz, że grać nie potrafi ?rkoeman pisze:to nie jest klub gdzie mozna stawiac na wynalazki typu senderoz liczac ze jakims cudem naucza sie grac w pilke
odnośnie 3 mln €, czy Barcelona oddawałaby 3 mln gdyby nie musiała ?