najlepsza 11 rep. hiszpanii

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2077

Post autor: fieldy » 25 gru 2006, 23:34

rkoeman pisze:a olewany i niedoceniany iniesta
do mnie piszesz ? że niby ja olewam i nie potrafie docenić Iniesty ?
czy po prostu wsadziłeś wszystkich kibiców Arsenalu do jednego worka ?
rkoeman pisze:nie bedzie musial toczyc heroicznych walk z charltonami o 4 miejsce w lidze
chcesz powiedzieć, że fakt, iż Arsenal w mininym sezonie 'załapał' się do LM w ostatniej kolejce świadczy o tym, że podopieczni Wengera są słabym zespołem ? Wcześniej ironizowałeś, że 'Cesc genialnie gra w wielkim klubie'. Skąd te opinie ? Są "wielcy" bo ledwo do LM się dostali ? Bo przegrali w finale LM, grając od 20 minuty w '10' ? Może uwiera cię, że Wenger pozyskał Cesc'a i Meride ? Jak Arsenal przed kilku laty zdobywał mistrzostwa ligi, a Barcelona nie potrafiła [6, lub 7 - nie pamietam dokładnie] sezon wygrać rywalizacji w kraju, to wtedy Barcę uważałeś za 'wielki' klub ? Wtedy Barca toczyła heroiczne boje z Atletico o miejsce gwarantujące udział w LM.

rkoeman pisze:mysle ze o tamtym meczu zostalo napisane wiele wiec nie musze wspominac ze gdyby nie sedzia arsenal nawet przez chwile nie mialby nadziei na niemozliwe
gdyby .... gdyby .... gdyby Larsson nie wszedł na boisko w beznadziejnej sytuacji, to dziś 'wielki' Arsenal miałby tyle samo wygranych pucharów w tych elitarnych rozgrywkach co 'wielka' Barca.
rkoeman pisze:to nie jest klub gdzie mozna stawiac na wynalazki typu senderoz liczac ze jakims cudem naucza sie grac w pilke
wynalazek zwany Senderos został wybrany najlepszym graczem w swoim kraju, czy rzeczywiscie uważasz, że grać nie potrafi ?
odnośnie 3 mln €, czy Barcelona oddawałaby 3 mln gdyby nie musiała ?

Wróć do „Hiszpania”