rkoeman pisze:plus genialna gra w wielkm klubie![]()
Z Tottenhamem.rkoeman pisze:nie bedzie musial toczyc heroicznych walk z charltonami o 4 miejsce w lidze
Obraza pilkarza. Pisanie nazwisk z malej litery + NAPINKA= rkoeman. Oczywiscie moderatorzy nawet nie kiwna na to palcem. Chloap k sobie bezkarnie lamie regulamin i nie dostaje za to 'prezentow'rkoeman pisze:to nie jest klub gdzie mozna stawiac na wynalazki typu
senderoz liczac ze jakims cudem naucza sie grac w pilke
rkoeman pisze:ps - kiedy arsenal odda 3 miliony euro czyli kase jaka trzeba wydac na szykolenie pilkarza w la masii?
No wlasnie. Cesc natomiast majac 19 lat, gra w pierwszej reprezentacji Hiszpanirkoeman pisze:w wieku cesca? byl gwiazda rep u-21 oraz talentem na ktorego czekali w pierwszej druzynie barcelony
A za ile do Barcy przeszedl Gio? Cos mi sie zdaje, ze za friko. A przeciez jest pilkarzem odpowiednio przygotowanym na gre na najwyzszym poziomie.rkoeman pisze:ukradniecie pilkarzy mnie nie boli. powoduje jednak jeszcze wiekszy brak sympatii do wengera i angielskich klubow.
Kradzież
Jezeli tak bylo zglos to na policje!
Idac twoim tokiem myslenia to Barca tez nim nie jest. Jedynie Real,Juve.Liverpool FC i Milan moga liczyc na to miano.rkoeman pisze:wspominasz okres barcy bez trofeum. odpowiadam. tak byla wtedy wielkim klubem. zawsze nim bedzie. arsenal wielkim klubem nie byl nigdy. i nie bedzie nim w przyszlosci. nie dlatego ze jest gorszy jako druzyna. chodzi o ogrom barcelony - czym jest dla kibicow w tym regionie, jak rozbudowany jest sam klub, jak bogata ma historie, jacy pilkarze wniej grali , etc, etc
i nie bedzie nim w przyszlosci. Nie dosc, ze napinacz to jeszcze prorok
Jak glosy w Forumowym plebiscycie nie sa jeszcze podliczone to chetnie bym zrezygnowal z brylancika w kategorii 'Najslabsze ogniwo forum" na rzecz pana rkoeman
revan pisze:Ja w każdym razie jako kibic Barcelony nie zamieniłbym Andresa na Fabregasa (pewnie podobnie, jeno na odwrót, postąpiliby kibice Arsenalu).
Dokladnie. Nie tylko kibice Arsenalu i Barcelony. Takze fani talentu ktoregos z pilkarzy. Dla mnei Fabregas zawsze bedzie lepszy od Iniesty, co nie zmianie faktu, ze szanuje Inieste. W odroznieniu od Ciebie.
Sorry, ze zrobilem OT, ale nie jestem sam.