najlepsza 11 rep. hiszpanii

Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post autor: rkoeman » 26 gru 2006, 13:50

nie zrozumiales mnie - wielkich klubow na swiecie jest kilka - real, barca, milan, juve, mu, liverpool, boca czy moze bayern

reszta miewa wspaniale druzyny i okresy ale na przestrzeni lat nie moze rownac sie w wymienionymi - ogrom tych klubow jest niewyobrazalny - ilosc kibicow na calym swiecie, rozpoznawalnosc, rozbudowana struktura, pilkarze jacy w nich grali powoduja ze tak sie je nazywa

nie jest to moj wymysl tylko historyczne fakty. kluby te dzialaja inaczej niz np sympatyczny arsenal w ktorym trener dostaje 10 lat i wygrywa przez ten czas trzy ligi i jakies puchary krajowe. nastepnie dostaje szane n eskerymenty z pilkarami typu senderoz. ma swiadomosc ze jak obecna druzyna nie wypali i tak bedzie mial kolejne szanse

koniec offtopa rowniez z mojej strony

jako ze hiszpania ma grac 4-3-3 a cesc w obecnej chwili jest slabszy niz iniesta, xabi alonso, senna, albelda czy xavi nie ma miejsca w pierwszym skladzie. i tyle

EDIT - prosilem. wole bana niz edycje moich komentarzy :P (ew pisz na priwa a ja zmienie jak cos bedzie zle :P) co napisalem z bledem? senderoz a nie senderos? zaden blad. spotkalem sie z dwoma pisowniami tego nazwiska i na pewno nie uzylem drugiej formy by kogos obrazic. sa na to lepsze sposoby
Ostatnio zmieniony 26 gru 2006, 15:54 przez rkoeman, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Hiszpania”