Piłkarz roku by FIFA

bbaros
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post autor: bbaros » 26 gru 2006, 17:30

Mentor,Niggaz czy jak ci tam jesli uwazasz ze Zidane nie zasluzyl na nominacje to nie mamy o czym pisac bo bedzie to jalowa dyskusja. jesli sam nie widzisz tego ze on zasluzyl na te nominacje to nie mam zamiaru ci tlumaczyc wszystkiego od poczatku, niektorych rzeczy nie da sie "tepym strzalom" wyjasni, widocznie cie to przerasta, albo milosc do Barcelony przeslania caly swiat i nie potrafisz obiektywnie spojrzec na te sprawe. rzucil bym pod twoim adresem kilka milych epitetow ale nie chce ostrzezen :D wedlug zasady "zabijesz gowno a za czlowieka pojdziesz siedziec". takze nie mam zamiaru cie bluzgac, bo nie jestes tego wart (ale ktos by musial sprowadzic cie na ziemie bo panoszysz sie po tym forum koles) :wink: buska :*
ze sportowymi pozdrowieniami...

No to sprowadziłeś Czarnucha na ziemie :twisted: Na pewno nie będzie się więcej panoszył :] A teraz trochę pokoloruję Twojego posta :D To będzie tak ze 4WP na początek :)
bbaros pisze:buska :*
Obrazek o tutaj :P
A tak na marginesie, to ja też chętnie poczytałbym Twoje wyjaśnienia, dlaczego Zidane zasłużył na nominację :think:
//maestro

Wróć do „Piłka nożna na świecie”