Gratulacje bbaros. Wyrosłeś na mojego faworyta na forum. Z wypiekami na twarzy oczekuję kolejnych Twoich wypowiedzi. Nie przeszkadza mi nawet to, że obce są Ci takie umijętności jak czytanie ze zrozumieniem czy rozsądne argumentowanie. Ty masz coś więcej. Masz ten błysk. Zasłużyłeś nie tylko na moją osobistą aprobatę. Zasłużyłeś na rangę specjalną, która niebawem powinna zagościć pod Twoim zacnym nickiem. Dzięki, że jesteś bbaros!
A teraz kolejnych kilka pytań. Wszak kto pyta nie błądzi
1) Dlaczego odwracasz kota ogonem produkując 5 linijek tekstu a unikając odpowiedzi na moje proste pytania?
2) Dlaczego lejesz wodę nie odnosząc się rozsądnie do moich argumentów?
3) Co sie stao sie? (to takie prostsze pytanie cobyś miał chwilę wytchnienia w tej walce z własnym mózgiem)
4) Dlaczego ośmieszasz się pozorując jakieś zażenowanie moją osobą w sytuacji gdy sam masz olbrzymie trudności z obroną własnego zdania w sposób inny niż pyskowanie?
Generalnie nie martw się. I tak Cie lubię.
I jeszcze taka ciekawostka na koniec --->
onet.pl pisze:Rzesze piłkarskich fanów zgromadzonych pod egidą pilka.pl wciąż liczą na to, że bbaros przedstawi nam swoje rzeczowe argumenty przemawiające za tym, że Zidane zasłużył na tak wysokie miejsce w plebiscycie. Wśród tłumów znajdują się także niepoprawni optymiści, którzy wierzą w to, iż bbaros przedstawiąc swoją opinię nie omieszka odnieść się do argumentów 'opozycji' zwanej też przez niego 'tepymi strzalomi'.