AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 27 gru 2006, 14:39

Właśnie nie kojaże do na środku przy 4-4-2. Dla tego mnie zastanawia czy to nie było takie Argentyńskie 3 w obronie. Bo oni tak grali pewien czas. Ale inna sprawa że nie ma tematu, bo 12 milionów za Heinze nikt nie da, tym bardzie że jest spalony w Champions League. Aż dziw bierze ze takie nazwiska padają, czemu kuźwa mnie nikt w klubie nie zaprosi to pomocy :P A przeciesz w tych grudniowych plotek kilka jest naprawe z bajki. Przeciesz żaden klub w zimie nie wzmocni sie pod kąten następnego sezonu. Uzupełnienie itd. Góra 3 ruchy na rynku. Teraz non stop serial z Antkiem Cassano ale czy to bedzie cel ? napastnik ? łysy milczy, mówił otwarcie o obrońcach, tym bardzie że Nesta narazie nie wraca :?

Jesli okaże sie ze Marco ma kłopoty [patrz próbka B] to wtedy może zaczną szukać. Tylko [na szczescie !] kłopoty Marco blokują Jana Kwinte, bo miał być zapłatą. Jedyny pozytyw. Szczeście w nieszczescu. Informacje że Milan w zimie pozyska Cassano na zasadzie wypożyczenie z prawem do pierwokupu zaczynają mi sie podobać. Nawet jeśli trzeba by mu dawać tyle ile teraz dostaje. Tylko teraz rozchodzi sie o to prawopierwokupu... Bo Milan chce zapisać odrazu kwote np. 10 milionów. By sie nie okazało po sezonie że Antek sie wkomponuje w gre a Real zawoła 25 :P I to jest temat negocjacji. Warunek by zapisać kwote już teraz.

Wróć do „Włochy”