No i nich zostanie jak jest i każdy bedzie zadowolony Tym bardzie że są inne lepsze opcje
Ostatnio gdzieś czytałem info na temat Emiliano Morettiego, szkoda że Valencja odrzuciła wszelkie propozycje. Ale jak wróci do gry Del Horno [lewa], jest na prawej Miguel i Moretti na środek ? albo ławka. Ayala prawdopodobnie odejdzie i Valencia bedzie pilnie szukać dobrego stopera. To da inne możliwośc. Ostatnio łaczony z nimi Alexis, tradycyjnie Milito czy nawet Luizao [dziś łaczony z Juve] czy nawet Collocini. Albo beda grali jak ostatnio w lidze bez Ayali - duetem Albiol - Torres.
Mi sie marzy inna opcja ale w zimie nie możliwa chyba. Jesli nie Oddo to numerem dwa jest Anthony Reveillere z Lyonu [prawa strona] albo lewo-skrzydłowy Marsyli - Taye Taiwo - młody i utalentowany Nigericzyk, ma co prawda styki i problemy ze sobą ale lewa noga może samochody przestawiać Zreszta jak by poszukać dobrze to i w samej Serie A jest ciekawie. Na np. Pasqual z Violi na lewą. Choć teraz widze ze szef Violi od mercato zaprzecza sprzedarzy kogoś z UFO na czele.
Szybcy i wsciekli
26.12 14.54 - UFFICIALE: Grzelak al Legia Varsavia
Sero ponoc OM i Newcastle obserwują gracza Interu z primavery - Andreolliego ?
EDIT - Kilka dni temu jeden z potrali podał że Cesare Maldini polecił Rossonerim jakiegoś Norwega z Rosenborga - 19 letni Per Ciljan Skjelbred - dziś piszą że United też chce sie włączyć do walki - umowe ma do 2008 roku chyba - to skrzydłowy chyba
Post autor: Zaza » 27 gru 2006, 15:08
Ostatnio gdzieś czytałem info na temat Emiliano Morettiego, szkoda że Valencja odrzuciła wszelkie propozycje. Ale jak wróci do gry Del Horno [lewa], jest na prawej Miguel i Moretti na środek ? albo ławka. Ayala prawdopodobnie odejdzie i Valencia bedzie pilnie szukać dobrego stopera. To da inne możliwośc. Ostatnio łaczony z nimi Alexis, tradycyjnie Milito czy nawet Luizao [dziś łaczony z Juve] czy nawet Collocini. Albo beda grali jak ostatnio w lidze bez Ayali - duetem Albiol - Torres.
Mi sie marzy inna opcja ale w zimie nie możliwa chyba. Jesli nie Oddo to numerem dwa jest Anthony Reveillere z Lyonu [prawa strona] albo lewo-skrzydłowy Marsyli - Taye Taiwo - młody i utalentowany Nigericzyk, ma co prawda styki i problemy ze sobą ale lewa noga może samochody przestawiać
Szybcy i wsciekli
26.12 14.54 - UFFICIALE: Grzelak al Legia Varsavia
Sero ponoc OM i Newcastle obserwują gracza Interu z primavery - Andreolliego ?
EDIT - Kilka dni temu jeden z potrali podał że Cesare Maldini polecił Rossonerim jakiegoś Norwega z Rosenborga - 19 letni Per Ciljan Skjelbred - dziś piszą że United też chce sie włączyć do walki - umowe ma do 2008 roku chyba - to skrzydłowy chyba