Jose silnie wierzy ze Ballack i Sheva zaczną grac na miare oczekiwan, ale moze sie przeliczyc, juz teraz widac ze popełnił błąd bo przy kontuzji Terrego ma tylko jednego srodkowe obronce, a za to 9 pomocników.
Teraz musi w zime kogos szybko sciągnać i liczyc ze zaaklimatyzuje sie lepiej niz Khalid. Terry podobno ma przejsc operacje wiec sytuacja Chelsea wcale nie jest taka rózowa jakby sie wydawało.
Zaza, Jose wszedł do Premiership majac kadre która sezon wczesniej była wicemistrzem i dokupił jeszcze mnóstwo graczy, Ferguson przez ostatnie pare lat przebudowywał druzynę, a Chelsea usilnie mu w tym przeszkadzała przekabacając pokoleji większosc celów SAFa (Robben, Essien, Mikel) mimo ze przez ostanie dwa lata nasz budzet na trasfery wyniósł okolo 5 mln funtów teraz jestesmy na szczycie tabeli z przewagą 4 pkt nad Chelsea. Wcale nie upatrywałbym w Jose wielkiego zwycięzcy który zagrał Fergusonowi na nosie. Trafił na okres w którym wszystkie wielkie marki w Premiership zaczęły przebudowywac skład, majac nieogranczone fundusze na trasfery. Logicznie patrząc dziwne by bylo jakby tych tytułów nie zdobył, ale co bym nie napisał zdobył je w pięknym stylu....
Buczą za to co sie stało na MS, nurkowanie tylko dodaje im smaczku, a obecnie w Premiership jest mnóstwo innych graczy którzy nurkują wiecej niz Ronaldo, na pierwszym miejscu wg mnie Drogba, czemu na niego nie buczą?A ja myślałem że buczą również za nurkowanie... ale pewnie się nie znam.