Seriously , Chelsea i Manchester wydają się mieć najsilniejszą kadrę. Myślę , że wszystko rozstrzygnie się w bezpośrednim klasyku między nimi. Ten kto wygra ten mecz najprawdopodobniej wygra też Ligę.
Arsenal , hmm... , mają za wąską kadrę. Do tego większość to żółtodzioby , którym zdarzają się wpadki. Ale jestem pewien , że za 2-3 lata te młokosy mogą podbić Europę. Arsene dba o młodzież i widać , że powoli to procentuje.
Liverpool natomiast będzie zapewne czwarty (albo i niżej). Nie równa kadra i ogólnie myślę , że Rafa przesadził z transferami. Sprowadza za dużo napastników. To , że strzelają mało goli nie musi być powodem tego , że są w słabej formie , ale tego , że dostają mało podać z środka. Również skrzydłowi nie błyszczą.
Czarnym koniem może być Tottenham. Wielkie pieniądze oddane na transfery procentują. Pewnie kupią kogoś jeszcze w zimie i mogą spokojnie powalczyć o 4 miejsce. W każdej lidze jest taki zespół , we Włoszech Viola , w Hiszpani Atletico , a w Anglii właśnie Spursi.